LFG.HU

strato
hírekCimkek

San Diego Comic-Con Az elmúlt napokban zajlott a San Diegó-i International Comic-Con, mely már több éve a filmvilág egyik fontos eseménye. A nagyobb kiadók saját előadásokkal és kérdezz-felelek panelekkel készülnek, és mindenki igyekszik kiadni legalább egy előzetest a készülő produkcióihoz. Ebben a cikkben a Villámhíreket megidézve gyűjtöttem össze a (szerintem) legérdekesebb híreket és videókat. – Lehullott a lepel a Marvel filmes univerzumának negyedik fázisáról. 10 mozifilm és Disney+ sorozat indul majd a következő két évben, melyek sorban a következők (az alábbi kép és a The Verge cikke alapján):

  • A Budapesten is játszódó (és ott is forgatott) Black Widow 2020. május 1-én érkezik.
  • A The Falcon and the Winter Soldier című minisorozat 2020 őszén fog indulni.
  • Új csapattal 2020 novemberében jön az Eternals.
  • A Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 2021. február 12-én fog kifutni Mandarinnal a fedélzetén.
  • A WandaVision sorozat 2021 tavaszán érkezik.
  • A Doctor Strange in the Multiverse of Madness egy horror jellegű menet lesz 2021. május 7-én.
  • A Loki-sorozat 2021 tavaszén indul.
  • Lesz egy kánonon kívüli, alternatív történéseket bemutató animációs sorozat What If…? címmel 2021 nyarán.
  • Hawkeye (aki a logó alapján nem is pont az a Hawkeye lesz, akire gondolnánk) sorozata 2021 őszén indul.
  • A Thor: Love and Thunder 2021 november 5-én érkezik, melyben Natalie Portman is felveszi a kalapácsot.

Ezen kívül 3 még meg nem nevezett produkció fog megjelenni még a 2022-as év során. Kevin Feige említette, hogy a Captain Marvel, a Black Panther és a Guardians of the Galaxy esetében is készül a folytatás, de az nem derült ki, hogy ezek mikor fognak érkezni. Feige két meglepetéssel is készült, az egyik az, hogy egy Fantastic Four film is helyet fog kapni a negyedik fázisban, a másik pedig, hogy készül egy új Blade produkció is Mahershala Ali főszereplésével. Marvel Cinematic Universe Phase Four – Itt a The Expanse 4. évadának teasere, mely sorozatot az Amazon visz tovább. Ha engem kérdeztek, nem jöhet elég hamar.

- Ha már sci-fi, itt Star Trek: Picard előzete is. A nyugdíjas kapitányhoz egy szép napon egy nő kopogtat be, és Picard tudja, hogy az ellenállás értelmetlen

- Az HBO három sorozat is készült előzetessel. Az első a teljesen új Watchmen:

- A második a Westworld 3. évada, mely érdekesnek ígérkezik:

- A harmadik pedig a His Dark Materials, avagy Az úr sötét anyagai, mely három bestseller regény alapján készül: Az arany iránytű, A titokzatos kés és A borostyán látcső. Megjelenés idén ősszel.

- Szusszanjunk egyet a fantázia világok között a Top Gun: Maverick előzetesével:

- A Netflix berkeiben Age of Resistance alcímmel készül a The Dark Crystal előzmény sorozata. A werkfilm jellegű előzetes alapján bámulatos mennyiségű kétkezi munka van a produkcióban:

- Ha már Netflix, a The Witcher sorozata is kapott egy előzetest. Mit gondoltok róla? A produkció nem a videojátékokat, hanem a regényeket veszi alapul, eszerint tessék ítélni!

- James Cameron is színpadra állt a Comic-Conon. Ő jelentette be, hogy a készülő Terminator: Dark Fate-ben ugyanaz az Edward Furlong fogja alakítani John Connort, aki a Terminator 2-ben is tette. Friss hír még ezen felül, hogy az október 31-én megjelenő film felnőtt besorolású (R-rated) lesz. – Horrorra is akadhatunk: szeptember 6-án kerül a mozikba az It Chapter Two.

- Parádés szereposztással készül a szeptemberi megjelenésre az Ad Astra. Többek között Tommy Lee Jones, Brad Pitt, Ruth Negga, Liv Tyler és Donald Sutherland is hozzájárul majd az izgalmak fokozásához.

- Az előzetes alapján a Jay and Silent Bob Rebootban, minden benne lesz, ami az előzmények alapján elvárható tőle.

- Itt egy részlet Genndy Tartakovsky új, Primal című animációs sorozatából. Számítsatok két egységgel több vérre, mint amennyi a Dexter’s Laboratoryban volt!

- A végére egy kis érdekesség musical rajongóknak: idén decemberben jön a Webber-féle Macskák új filmes feldolgozása. Az élőszereplős produkció elég vastagon meg van támogatva CGI-vel (vagy pont fordítva?), ami (legalábbis számomra) elég bizarr végeredményt ad. Mindenesetre ha szeretnéd látni Sir Ian McKellent, Dame Judy Dench-et, Idris Elbát vagy Taylor Swiftet macskaként, akkor karácsony előtt a moziban a helyed.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához