LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Bár az interaktív filmek általánosságban beszélve sosem érték el a várt népszerűséget, egyik-másik alkotás igazi klasszikusként vonult be a szórakoztatóipar történelmébe. Sam Barlow 2015-ben piacra dobott remeke, a Her Story is ezen ritka kivételek sorát erősíti. Hiszen az egy titokzatos haláleset kivizsgálása során nő kihallgatása során készült felvételek értelmezése körül bonyolódó program az év egyik legmagasabb pontszámokkal jutalmazott PC-s játéka lett.
Ennek tükrében nem túl meglepő, hogy Barlow világossá tette, hogy megmarad a műfajnál. De igazolva, hogy a jó munkához idő kell, csak múlt héten, pontosabban 2019. augusztus 23-án jelent meg fáradozásai legújabb gyümölcse. A Telling Lies-ban egy, az NSA adatbázisából letöltött videoanyagokkal teli laptopot vizsgálhatunk át, hogy fényt derítsünk a Logan Marshall-Green, Alexandra Shipp, Kerry Bishé és Angela Sarafyan által alakított karakterek titkaira.

A számítógépeken és iOS-t futtató készülékeken elérhető program egyébiránt az első kritikák szerint felér jeles elődjéhez: Metacritic-átlaga ezen sorok írásakor 86 ponton áll.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához