LFG.HU

taverna
CikkBot
hírekCimkek

Múlt héten kikerült az Early Accessből  a Hunt: Showdown. A jelenleg végleges formájában még csak PC-n elérhető, de nemsokára PS4-en és Xbox One-on is tiszteletét tevő horror-FPS fő játékmódjában Louisiana mocsárvidékén vadászhatunk fertőzött, élőholt szörnyetegekre. És egymásra.

huntshowdown

Célunk az, hogy felleljük az adott régió főszörnyét, pokolra küldjük a bestiát, végrehajtsunk egy elűző rítust, majd elmeneküljünk annak értékes vérdíj-tokenjével.
Dolgunkat azonban nagyban megnehezíti, hogy riválisaink bármikor ellophatják a vagyont érő kincset, vagy végezhetnek velünk. Ez pedig, mivel egy rövid kegyelmi időszak után minden bevetés élesben megy, könnyen azzal járhat, hogy örökre búcsút inthetünk karakterünknek, illetve a felszerelési tárgyainak. A társak nélkül dolgozó magányos farkasok dolga így nem könnyű, ergo érdemes csapatban küzdeni, ráadásul alkalmasint két lény is tanyázik a környéken, vagyis nagy a kísértés, hogy dupla diadalt arassunk.

Ugyanakkor távolról sem kötelező így tennünk: ha úgy érezzük, hogy túl forró a lábunk alatt a talaj, bármikor leléphetünk, mert angolos távozás esetén is megkapjuk az addigi tetteinkért járó tapasztalati pontot és pénzt. Okosan kell tehát mérlegelnünk.
A játékban emellett egy pörgős battle royale jellegű opciót választva is próbára tehetjük magunk. Ha mi kerülünk ki győztesen a vérfürdőből, jutalomképpen megtarthatjuk a begyűjtött, nemritkán igen erős fegyvereit és elsajátított képességeit megtartó túlélőt.

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához