LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Bár a Bethesda nagy reményeket fűzött hozzá, a Fallout 76 az eddigiek alapján finoman fogalmazva sem hozta a franchise-tól méltán elvárható kötelezőt. Hovatovább, a megannyi hibától és játékmechanikai furcsaságtól szenvedő MMO-FPS-RPG hibrid igencsak fagyos fogadtatásra lelt a kritikusok és a felhasználók részéről. Ráadásul az sem sokat lendített nehéz helyzetén, hogy a különféle speciális kiadásokhoz adott ajándéktárgyakról rendre kiderült, hogy azok papíron jobban néznek ki, mint a valóságban. Legutóbb a sisakreplikák egyik variánsát kellett visszahívni, mert mint kiderült, reális volt annak a veszélye, hogy egy betegségeket okozó penész került beléjük.

A program körül tehát igencsak ritkák a jó hírek, és sajnos a trend nem látszik megtörni. Mivel a cég közleményének értelmében esélytelen, hogy még az ősszel megjelenjen a Wastelanders címre keresztelt, ingyenes kiegészítő. Ez pedig súlyos gond, hiszen a sokak által várva várt bővítmény célja az, hogy egyéb újdonságok mellett orvosolja az alkotás egyik, ha nem legégetőbb problémáját, az emberi NPC-k hiányát.
Az új dátum még nem ismert, ám a mostani tervek szerint 2020 első negyedévében érkezik majd a grátisz frissítés. Ugyanakkor némi öröm az ürömben, hogy október 17-től kezdve immár nem lesz akadálya annak, hogy létrehozzuk a saját privát szerverünket.

Ti egyáltalán próbáltátok már a Fallout 76-ot?

FO76_Private-Worlds_EN1


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához