LFG.HU

Bíró András
hírekCimkek

Kedves Játékostársak!

A nagy sikerrel megrendezett Catan telepesei országos bajnokság után újabb kihívás elé állítunk Benneteket. Az új Catan-kiegészítő segítségével egy különleges zamatú telepes-találkozót tartunk!

Örömmel jelentjük, hogy megrendezzük a Catan telepesei – Tengeri Utazó versenyt!

Az új játék az alapjáték alapos kibővítése, új utazási és stratégiai lehetőségeket teremt, és egy teljesen új terület-fajtát is hoz a játékba! Mindazonáltal a játék ismerőinek nem okoz majd gondot az alkalmazkodás a Tengeri Kiegészítő újításaihoz.

A verseny alatt két alkalommal a javasolt játékfelállást használjuk, de két teljesen új, egyéni felállásban is nyernie kell a leendő győztesnek! Ráadásul a magyar bajnokokkal is meg kell mérkőzni a versenyzőknek!

Amennyiben kellő számú kezdő játékos gyűlik össze, amatőr kategóriában (azaz teljesen kezdőknek) is tudunk ajándékot adni.

Időpontja:
2003. november 30. vasárnap, reggel 9 óra (nevezés 8 órától)
Nevezési díj (csak versenyzőknek): 500 Ft
Nyeremények: Egyedi bábukészletek, és társasjáték-csomagok

A verseny helyszíne:
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem
Budapest, IX. Üllői út 133-135.
(a kapuban szervezőink várják a résztvevőket)

A helyszínen lehetőség van további társasjátékok kipróbálására is – egyelőre még tét nélkül. Így még annak is érdemes lesz eljönni, aki nem versenyezni, hanem csak egy kicsit kikapcsolódni szeretne. A helyszínen kipróbálható játékokról a szervezők adnak információt.

További kérdéseitekkel (bemutatójáték, részletes versenyszabályzat, a következő versenyek időpontjai stb.) keress meg bennünket a
regisztracio@globalmeetingpoint.hu, vagy az
andras.biro@globalmeetingpoint.hu, (tel: 06-30-535-4285) illetve a juhasz.ildiko@globalmeetingpoint.hu (tel: 06-30-557-2401) email-címeken és telefonszámokon

Gyere el, és ismerd meg a Catan-győzelem ízét – és a többi játékost!


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához