LFG.HU

Garaboncias
hírekCimkek

Van, ami a szemnek láthatatlan. Nem, nem az érzelgősség fogott el a szeretet ünnepének közeledtével – noha egy Húszoldalúban gazdag év után lenne erre okom. Csupán a csapdákra gondoltam, és arra a rengeteg cikkírói munkára, amelynek köszönhetően most is megjelenhetett aktuális számunk. Mert bár az előzetesen meghirdetett tematikánkból valamiért a csapdák jóval többeket megihlettek, mint a titkos ajtók, nem érezzük azt, hogy emiatt kevesebbet kínálnák olvasóinknak, mint máskor. A sokszínűségünkből most sem kellett alábbhagynunk, és bízunk benne, hogy az itt megjelent anyagok többsége nem csupán érdekes, de hasznos is lesz a játékok során. Próbáljátok ki őket!

A csapdákról szóló elméleti és gyakorlati segítségnyújtás, valamint az ezekhez kapcsolódó Morális Mesék mellett megismerhetjük a Szerencse Asszonyát, bejárhatjuk a Csontkamrát és az elátkozott várrom mélyén húzódó törpe kazamatákat, valamint hírt kaphatunk a D&D 5. kiadásának készülő magyar kiadásáról. Felidézzük továbbá az Őszi D&D Találkozó legszebb emlékeit, megismerhetjük az LFG.HU történetét, szavazhatunk a Kalandorok Társaságának legnépszerűbb meséiről, és értesülhetünk egy izgalmas kalandíró pályázat részleteiről. Ne aggódjatok, nem marad el a képregény sem, a mostani darab az aktuális számunk igazi gyöngyszeme lett! És ne feledjétek: minél több visszajelzést kapunk tőletek a tartalmat illetően, szerzőink annál boldogabbak lesznek. Osszátok be az olvasnivalót, mert idén már több szám nem lesz, legközelebb jövőre találkozunk! Ezen okból kifolyólag előre is áldott ünnepeket, boldog pihenőidőt kívánunk minden kedves olvasónknak!

Guruljon az a húszoldalú!

Klikk ide a letöltéshez!

Klikk ide a letöltéshez!

TARTALOM:

Beköszönő, IMP-presszum

CSAPDÁK
Egy csapda nem csapda (Lia Felis) 1
Kedvenc csapdáink (Glowface) 2
A csapda pszichológiája (Csuja Levente) 3

MORÁLIS MESÉK
Kelepcék kis szakácskönyve (Nemesúr) 5

BOSZORKÁNYKONYHA
A Szerencse Asszonya (Nemesúr) 8

RÖVIDHÍR
Az 5e megjelenik magyarul! (Garaboncias) 11

KALANDOK & SZETTINGEK
Csontkamra (Thirlen) 12
Óvakodj a törpétől! (Farsang Peti) 13

MÉDIA & KÖZÖSSÉG
Őszi D&D Találkozó (Varga Zsolt) 17
A Magyar Szerepjátékosok Oldalától az LFG.HU-ig (Garaboncias) 18
Szavazás a KaTa X. kalandjairól (Chomy, Doc, Dor) 19
Írj egy kalandot! (Farsang Peti) 20

KÉPREGÉNY
Sutyi a pácban (G&B Schmudla)

Arra kérünk mindenkit, aki regisztrált tagja az LFG.HU közösségének, hogy a fanzint a Letöltés-rovatból töltse le! Mindenki másnak külsős terjesztés céljából itt a közvetlen link! Jó olvasást kívánunk mindenkinek!


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához