LFG.HU

HammerTimeCafe
Enkara
hírekCimkek

Július közepén hírt adtunk egy (magyarul viccesen hangzó nevű) új D&D 5E settingről, ami az Isola Illyon Edizioni kezeiből került ki. Most már fent vannak Kickstarteren!

Emlékeztetőül: a kiadót Luca Scelza és  Mario Ferrentino alapította. Nemrégen zárták le egy korábbi kampányukat „La Dama Nera”, azaz A fekete hölgy címmel, amely az első kiegészítője az Awaken nevű dark fantasy szerepjátéknak. Ezen felül az ő nevükhöz fűződik a díjnyertes noir RPG, a City of Mist, azaz a Ködök városa is.

Az új könyvben a játékosok egy különös, sötét világban találják magukat haláluk után, ahol néhány, az életükben birtokolt képességüknek még mindig birtokában lesznek. Át kell utazniuk a Tartományokon (Dominions), összesen hét világon át, melyek mindegyikét egy – természetesen gonosz – hatalom uralja.

Az ötödik kiadásban használtakon felül – a Madness-hez és a Damnation-höz hasonlóan – a kiegészítő tartalmazni fog pár új szabályt, fajt és kasztot, és új veszélyeket is, amelyek mentális és spirituális szinten is kihívást jelentenek majd a karakterek számára.

A projekt világszerte kiadásra kerül majd, angol és olasz nyelven.

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához