LFG.HU

Michaleczky Péter
hírekCimkek

December 2-án író-olvasó találkozót tartanak Gödöllőn Anthony Sheenard és Harrison Fawcett írók, a Mysterious Universe space-fantasy sorozat alkotói, és a “Kalandor” ősmagyar misztikus kalandregények szerzői.

Az írók december 2-án, kedden, fognak találkozni olvasóikkal Gödöllőn a Kossuth Lajos utca 10. szám alatt, a Koronás Könyvesboltban 18.30-kor. A rendezők a találkozón szeretettel látják az érdeklődőket. Az író-olvasó találkozókon a régi és az új könyvek dedikációjára egyaránt lehetőég nyílik.

Természetesen egyéb írói munkásságuk is téma, úgymint a “Kalandor” ősmagyar misztikus kalandregény-sorozat, melynek eleddig 3-3 regénye jelent meg saját nevükön, ami a hazai fantasy-piacon ritka jelenség. Az írók előadásukban kitérnek forgatókönyvírói munkáikra és terveikre is.

A sorozatokról:
A Mysterious Universe-sorozat két és fél éves szünet után új kiadónál idén októberben indult újra Anthony Sheenard A hercegnő nyakéke és Harrison Fawcett Jó nap ez a halálra regényével. A sorozat a harmadik évezredbe kalauzolja el az olvasót, mely korban sajátságosan ötvöződik a szupertechnika és a mágia, a különleges hatóerejű fegyverek és az okkult tudomány. Az olvasók Brett Shaw pretoriánus ezredes 27. századi, és a kalandor York Ketchikan 30. századi kalandjait vehetik ismét kézbe 2003 őszétől.

A “Kalandor” könyvek az ősmagyarság társadalmi-kulturális környezetében játszódó misztikus kalandregény sorozatok. Szélesi Sándor ötezer évvel ezelőttre vezeti vissza az olvasókat: a legendák korába, a Tetejetlen Fa ágaira, istenek, táltosok és sámánok közé. Fonyódi Tibor a hunok korától kezdve meséli el egy nép varázslatos és kalandos, ám nem egyszer keserű történetét.


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.