LFG.HU

Major
hírekCimkek

A Remeték Titkos Társasága ez év januárjától átveszi a Dungeons and Dragons klub szervezését, egybeolvad az RTT klub és a D&D klub. Természetesen a két budapesti klubról van szó. Ami azt jelenti, hogy egy helyen, egy időpontban, egyszerre kerül megrendezésre egy eseményként, nem szeparált a kettő. A klub szervezésébe betársult Földes Balázs (Glowface), így ketten egyengetjük majd a klub életét.

Bár egy klubról beszélünk, mégis némi kettősség fellelhető. A D&D szekciót határozottabban próbáljuk meg támogatni a jövőben, hogy megmaradjon az identitása. Fontos, hogy továbbra is létezzen névben is, ahogy az RTT eddigi vonalát és nevét sem akartuk megszüntetni, ezért található meg a klub nevében a kettő egyszerre való feltüntetése. Ne zavarjon meg senkit a két név, egy eseményről beszélünk, egyszerre mindkettő jellegzetességeivel, lehetőségeivel!

rtt

Ami változik: Elhagyjuk az eddigi helyünket, elköszönünk a Hammertime Cafétól, – megköszönve az eddigi lehetőséget, és vendégszeretetet, – az új helyünk, a Játsz/Ma.

Amit az új hely nyújtani tud, az a nagyobb tér, nagyobb befogadóképesség, három külön terem, egy VIP-pel, egy szerepjátékra ideális teremmel, ahol nagyobb, szétnyitható asztalok vannak, saját meleg konyha és bár, technikai lehetőségek, és más egyéb.

Ahogy az ilyen helyeken lenni szokott, kéretik, hogy az étel és italfogyasztás a helyben kapható dolgokra korlátozódjon, azokat fogyasszuk! A klub januártól péntek, azaz hétköznap helyett hétvégére, egészen pontosan szombati napra költözik, marad a havi 1 alkalom rendszerességgel.

A januári és a februári alkalmat leszámítva, többek között a kiszámíthatóság és megjegyezhetőség miatt is, minden alkalommal a hónap első hetében lesz a klub. A klub 10:00-20:00 óráig lesz számunkra foglalva, elsőre ezt tartottuk megfelelőnek, ha igény lenne a továbbiakban a későbbi nyitva tartásra, az gond nélkül megoldható lenne.

Azonban van némi költségvonzata is a dolognak, alkalmanként 250 forint a napi, fejenkénti klubdíjunk, amit a kávézó kap, és a jövőben, a nagyobb létszámtól függően, ez el is tűnhet. Ezt az összeget távozáskor mindenki egyénileg fizeti!

A játékok előzetes meghirdetése és rájuk való jelentkezés egyelőre bizonyosan ugyanabban a formátumban marad, mint eddig is volt, azaz a Facebook eseményben történik.

Ne feledjétek, hogy az RTT és a D&D klub ezen túl kéz a kézben jár. Az előbbi bármilyen szerepjátékot befogad, így nem csak a d&d-sek találhatják meg a számításukat! Várjuk a one-shotot kedvelőket, a hosszabb-rövidebb kalandsorozatot, vagy netán életutat játszókat, és az állandó partikat is!

További információk, képek az eseményben, aminek linkje alább megtalálható. Várhatóan havonta nyílt FB esemény kerül meghirdetésre. Terjesszétek az információt! Ne valljunk szégyent az első alkalommal, legyünk minél többen! Csináljunk igazi klubhangulatot!

Következő alkalommal szeretettel várunk mindenkit: Január 11.

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához