LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Bár az Epic Games 2018 végén útjára indult boltja igencsak megosztja az érdeklődőket, vitathatatlan, hogy a cég vezetői mindent megtesznek azért, hogy érvényesülhessenek a Steam által uralt piacon. Számos sikercím ideiglenes exkluzivitását megszerezték, ráadásul jóformán folyamatosan ingyenes játékokkal örvendeztetik meg a kliensüket feltelepítőket.

Nemrég tizenhárom nap leforgása alatt ugyanennyi, jellemzően nívós és élvezetes programmal lepték meg potenciális vásárlóikat. Most pedig január 9-ig három, térítés nélkül letölthető művel kedveskednek.

Az extrém sportok szerelmeseit a 2016-os Steep-pel próbálják megszólítani, ám ezzel együtt a jóval szélesebb rétegeknek készült Darksiders-franchise első és második részét is ingyenessé tették.
A szomorú véget ért Vigil Games hack and slash-ei az emberiséget kipusztító, túl korán érkezett végítélet után játszódnak, és az apokalipszis lovasaival kell bennük rendet tennünk. Az első felvonásban a bűnbaknak megtett Háborúval oszthatjuk az áldást, míg a másodikban Halál bőrébe bújva ritkíthatjuk meg ellenlábasainkat.

Darksiders-2-02-890x606


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához