LFG.HU

strato
hírekCimkek

Előzetes bejelentés vagy bármiféle egyéb előjel nélkül jelent meg tegnap a Fire and Earth című új kampány a Savage Worlds szerepjáték egyik legismertebb világához, a 50 Fathomshoz. Az új plot point kampány játszható az eredeti 50 Fathoms történetének keretében, vagy akár azután is. Egy kis ízelítő:

A kahenák (halemberek) élőhelyét katasztrófa fenyegeti, ami miatt ellepik Marsales utcáit. Mivel a doreenekkel (delfinemberek) amúgy sem túl jó a viszonyuk, hamar (harcsa)bajszot akasztanak velük, és a két nép ismét a háború küszöbére sodródik. Vajon ki áll a tüzes katasztrófa mögött, amely a halnépséget vándorlásra késztette? A válaszon múlhat a doreen, a kahena, de talán akár egész Caribdus sorsa is.

A 32 oldalas kiadvány egyelőre csak a kiadó weboldalán szerezhető be. A pdf verzió $10-ért lehet a miénk; ha egy nyomtatott példányt is szeretnénk mellé, akkor erre még 5 dollárt és a szállítási költséget is rá kell dobnunk.

50 Fathoms - Fire and Earth

És mivel már a SWADE a legfrissebb Savage Worlds-kiadás, a PEG kiadott egy ingyenes konverziós dokumentumot is az eredeti kiadványhoz. Ennek bőven itt volt már az ideje, mivel a 50 Fathoms utolsó verziója még a kettővel ezelőtti Explorer’s Editionöz jelent meg immáron 9 éve.
Ezt a dokumentumot itt tudjátok letölteni ingyen és bérmentve.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához