LFG.HU

Bögre
humorkaCimkek

Kedves Gazdám!

Közel-keleti utazásaim első állomásáról, Izraelből küldöm ezeket a képeslapokat.

Mint láthatod, nemcsak a történelmi emlékeket látogattuk sorra, de lefényképezkedhettem a modern kor legújabb csodáival is.

A Siratófal robosztus látványa még az én bögre-lelkemet is megremegtette, ami pedig a repülőgépet illet… hát ettől még a Wright testvérek is elérzékenyülnének.

A harmadik képen egyik kedvenc alkalmi ismerősöm, Xanadu, a kakadu, és gazdája látható. Rövid, de szevedélyes kapcsolatunk szomorú véget ért, amikor bevallotta, hogy bár szeret, mégsem tud elszakadni jelenlegi környezetétől, s az oldalamon járni a világot.

Majd végül következett a tenger, a maga sós-langyos hullámaival. Kedves Gazdám, én csak annyit mondok, belém is sok folyadék fér el, de hozzám képest ez a tenger… szóval hatalmas.
Nem akármilyen tenger volt ez, hanem maga a hirhedt Holttenger. Engem, aki hozzászokott, hogy (legalábbis egyik oldalról) meleg, cukros folyadék csobogjon falamnál, meglepett eme óriáspocsolya sóssága. Amint kijöttem a vízbõl, gyorsan le is zuhanyotam, nehogy a só még fehérebbé marja porcellánbõröm és gyönyörû dobókockáimat.

Az utolsó képen közelebbről is megszemlélem a Vigyázat, teve! táblát, nehogy véletlenül egy púpos patás laposra taposson, s gyászos véget vessen ígéretes bögre-életpályámnak.

Remélem, hamarosan újra jelentkezhetek,

BögreKeresem elkallódott fényképeimet.

Bögreként ezer tájon megfordultam már, ám mivel hazatérvén sokszor csak arra van idõm, hogy átcsomagoljam bõröndömet, így elõfordul, hogy elõhívott fényképeimet nem tudom kiváltani, vagy útközben elszórom valahol. Amennyiben birtokában lennél olyan felvételnek, amelyen én (azaz Kerti Bögre) vagyok látható, kérlek juttasd el hozzám a következõ címre: kertibogre@mailbox.hu . Ha pedig olyan rendes lennél, hogy azt is leírnád, szerinted hol készült a fénykép, kimondhatatlan hálám jeléül speciális bögre-köszönettel viszonoznám!

Jelige: Fotomanipulátorok kíméljenek!


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://galeria.rpg.hu/categories?cat_id=41]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához