LFG.HU

NewOrk
eseményekCimkek

“Elcserélt Világ”
avagy
Sárkányszív-Roham 11 és ½
2003.december 12-14

Már jó ideje, 1993 óta minden esztendőben találkoznak Győrött a szerepjátékok és a fantasy kedvelői. Bár idén nyáron már lezajlott a XI. Roham, úgy gondoltuk jó volna megint összejönni, találkozni, és együtt ünnepelni.

December 12 péntek
Helyszín: New Ork

17.00-21.00
Halo bajnokság (Xbox)
A Halo nem csupán egy virtuális céllövölde, nem csupán a legjobb játék Xbox-ra. A Halo “A” játék. Négyen izgalmas, hatan lenyűgöző, nyolcan feledhetetlen, de mi most tízen fogunk játszani. Nagyon genyó pályákon. A játékra öt fős csapatok jelentkezését várjuk. A fődíj pedig ismét: Assault szilva.

December 13 szombat
Megyeháza


10.30-11.30
Helyszín: Megyeháza
“Elcserélt világ”
Képzőművészeti kiállítás Kleinheincz Csilla és Sánta Kira rajzaiból, festményeiből.
Tél van, ködös, szürke, hűvös december. Ám ha Csilla és Kira képeire pillantunk vidám, színes fantáziaország tárul elénk, telis-teli tündérekkel, csínytevő koboldokkal, fákkal és virágokkal, könnyed bájjal, lányos huncutsággal. Büszkék vagyunk rá, hogy otthont adhatunk első kiállításuknak. Elsőként velük beszélgetünk.

12.00-14.00
Helyszín: Megyeháza
Itt a nagy alkalom, hogy: megismerd a Hét tenger kártyajátékot, megtudd, mi fán terem a “Gyűrűk Ura” kártyajáték és kiderüljön, milyen titkot őriznek a “Guardians” kártyalapok. Aki a titkokat megosztja veled: Lampért Csaba, a kártyajátékok specialistája. Szintén ezen idő alatt kipróbálhatod a Catan telepesei társasjátékot.

14.00-15.00
Helyszín: Megyeháza
“Könyveknek Háza”
A könyvek rejtette titkos tudást nem könnyű megtalálni egy porlepte ódon bibliotéka polcai közt, hogy mégis sikerrel járjunk, abban segít nekünk Degi Zoltán a fóliánsok misztikus lakhelyének avatott ismerője. Nemcsak híres könyvtárakról és hírhedt könyvekről hallhatunk, de megismerhetjük a könyvek legendás őrizőit is.

11.00-16.00
Helyszín: New Ork
MageKnight csatajáték bajnokság, amelyen Nyugat-Magyarország legjobbjai mutatják be hadi tudományukat.
MageKnight 1. 300 pontos verseny, 3 db tereptárgy engedélyezett játékosonként, melyek mérete legfeljebb 10×10 hüvelyk lehet. Egy forduló időtartama 50 perc. A verseny négy fordulós.

15.00-16.00
Helyszín: Megyeháza
Szerepjáték Akadémia: “Alternity”
Hagyománynak számít Győrött, hogy időről időre egy-egy szerepjáték veterán mestere ismerteti meg kedvenc játékát az érdeklődő, játékostársakkal. Jó alkalom ez az ifjabb generáció tudásának, műveltségének gyarapítására is. Megragadjuk az alkalmat, hogy egy újabb játékot mutassunk be a szerepjátékok szerelmeseinek.
Volt egyszer egy kiemelkedően jó szerepjáték, amely hirtelen eltűnt a reflektorfényből. Ennek ellenére ma is pompás darab, érdemes megismerkedni vele. Kiss Tamás, kalauzol el bennünket az Alternity világába.

16.00-17.00
Helyszín: Megyeháza
“Hét Tenger” Szerepjáték
A napokban jelent meg a legújabb szerepjáték magyar nyelven. Bízvást mondhatom, egy igazi gyöngyszem került a honi játékosok kezébe. Muskétások, bajvívók, piperkőcök, kalózok, szerencsevadászok, dámák és kurtizánok népesítik be ezt az újkori világot. A nemzetközi díjakban dúskáló játékról Tamás Gáborral, a játék fordítójával beszélgetünk. Nos, kalandozó barátom, Isten hozott a “Hét tenger” szerepjáték világában.

17.00-19.00
Helyszín: Megyeháza
Palacsintás parti a M.A.G.U.S. fejlesztőivel
A XI. Rohamon elsőként Győrött kínálkozott alkalom arra, hogy a nagyközönség személyesen is találkozhasson a megújuló M.A.G.U.S. szerepjáték fejlesztőivel. Most egy baráti, már-már karácsonyi összejövetel ad alkalmat az újbóli találkozásra, ahol áldozatul esik több száz palacsinta, melynek következtében fekete napként íródik e dátum a palacsinták történelmébe. Mindeközben megtudhatjuk, hogyan áll a szívünknek kedves játék új alapkönyvének kiadása. Számos friss hírrel és pletykával gazdagodhatunk.
Az esemény védnöke a Rába Hotel mesterszakács jelöltje: Zsadányi Gergely

21.00
Helyszín: New Ork
Egy éve alakult a “Sárkányszív Egyesület”. Hedonista vigasságok kakasszóig.

December 14. Vasárnap

10.00-16.00
Helyszín: Megyeháza
Monstre M.A.G.U.S. szerepjáték verseny.
“A jóslat” (M.A.G.U.S. kalandmodul 5.tsz-ű karakterek számára)
Írta: Synapse ötletéből; Birbin és Synapse.
A versenyre 4-5 fős csapatok nevezését várjuk.
Miután a Törpék elmenekültek Beriquelből és megérkeztek Ynevre, igen szoros barátságba kerültek az itt lakó embernépekkel ez különösen igaz volt a gianagi hercegség lakóira. Viszont voltak mindkét oldalon jószerivel olyanok is, akik nem nézték jó szemmel ezt a kialakuló barátságot.
A választható előre elkészített karakterek:
Fél-Elf Harcos, Varázsló, Arel-Pap, Lovag, Boszorkány, Tolvaj

10.00-15.00
Helyszín: New Ork
“Most mutasd MECH!”
Mech Warrior Dark Age csatajáték bajnokság 200 pontos verseny.

10.00-15.00
Helyszín: New Ork
“Hatalom Kártyái” kártyaverseny frissen bontott paklikkal. Három csomag a legújabb kiegészítőből. Nevezési díj 2200 Ft.

14.00-18.00
Helyszín: Megyeháza
Próbáld ki a Suluri Viadal M.A.G.U.S. társasjátékot!
Mindazoknak, akik eddig még nem tudják, hogy mi lapul az új M.A.G.U.S. társasjáték dobozában, most lehetőség nyílik a játék megismerésére, kipróbálására.

Helyszín:
Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat (Megyeháza), Győr, Árpád u. 32.
(A vasútállomás mellett található tornyos, neobarokk Városházával szemben álló hatalmas, kék, kocka alakú szocreál üvegpalota aulájában.)
New Ork Kalandjáték Szaküzlet, Győr, Arany János utca 13.
(Az Arrabona áruházzal szemben, fent, fent, legfelül, ott, ahol a varjú ül)

Belépőjegy: 800 Ft/nap

Információ:
e-mail: nework@freemail.hu
Tel.:70/2917931


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://rpg.hu/iras/pic/roham11.jpg]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához