LFG.HU

BePe
hírekCimkek

Mindenek előtt szeretném megköszönni azt sok pozitív hozzászólást, amit a decemberben írtakra kaptam. (http://lfg.hu/9542/)
Igen jól esik, hogy más is szívén viseli a RPG.HU sorsát és valóban úgy gondoljátok, hogy ez a site szükséges.

Sokakat meglepett, hogy az oldal gazdasági fenntartása gyakorlatilag egy ember idejétől/pénztárcájától függ, amiről ha minden tökéletesen megy nem is kellene senkinek sem tudnia, sajnos azonban ez a pénztárca kezd kimerülni. És ebben kérném azok segítségét, akik képesek támogatást nyújtani.

Természetesen megkaptam a magamét azoktól is, akik szerint nem etikus, hogy pénzt kérek a látogatóktól. Mivel azonban az elmúlt 7 év alatt igen jelentős összeget költöttem az oldalra és a szerverre, úgy gondolom, ennél többet nem tudok adni saját zsebből.

Még egyszer köszönöm a sok hozzászólást és a biztatásotokat.

BePe


Miért?
Az RPG.HU és szolgáltatásainak köre folyamatosan fejlődik, új lehetőségekkel bővül, hogy minél jobban kiszolgája a felhasználók igényeit. Ehhez azonban szüksége van újabb és újabb hardverre. Az erősebb processzor, a háttértár és a memória bővítése, vagy egy új szerver beállítása és annak fenntartása szinte minden esetben elengedhetetlen ezekhez a fejlesztésekhez.
Ahhoz, hogy a jövőben is működhessen és bővülhessen az oldal, szükségünk van az adományaitokra.

Mennyit?
Természetesen azt, hogy mennyit kívánsz nekünk adományozni, te döntöd el, s a legcsekélyebb összegű adományokat is örömmel fogadjuk. Azonban a könnyebb és egyszerűbb ügyintézés miatt a minimális összeget 3000 forintban határoztuk meg.
Bárkitől szívesen fogadunk adományokat, ehhez nem szükséges az oldalon regisztált tagnak lenned.

Hogyan?
Az RPG.HU számára átutalással illetve postai csekkes befizetéssel is eljuttathatod adományodat.
Az adományokat az Ostromjáték Hagyományőrző Egyesület által az RPG.HU számára fenntartott – CIB Bank – 10700206-42125804-52000001 számlaszámra utalhatjátok. A közlemény rovatba írdd be azt, hogy RPG.HU# és add meg a fórumos felhasználói neved (vagy számod).
Tehát pl: RPG.HU # 12345 vagy RPG.HU # TesztUser
(Mivel általában fél-egy hónappal az utalás után kapok értesítést az adományról, ha írsz egy emailt arról hogy mikor, milyen néven adtad fel a pénzt és mennyit, akkor könnyebben utána tudok nézni a nyilvántartásban, amikor megérkezik.)

Igazolás az adományozásról
Az adományokról az Ostromjáték Hagyományőrző Egyesület minden januárban igazolást küld a támogatóknak, amelyet az adóbevallásnál használhattok fel.


Adó 1%

2006 februártól a Domínium Alapítványon keresztül fogadhatunk 1% adományokat is.
Részletek: klikk ide

Köszönetnyilvánítás
Az RPG.HU stábja láthatóbb módon is szeretné kifejezni köszönetét támogatói, s azok számára, aki hozzájárulnak a lap működéséhez. Az oldal művészeti alkotói, írói és tagjai számára egy kisméretű képet biztosítunk, melyet felhasználhatnak saját honlapjukon.
Kérjük, hogy felhasználói neveteket (vagy userid-t) a csekken/utalási bizonylaton a megjegyések rovatban tüntessétek fel, vagy küldjétek el emailben az adomany@rpg.hu címre.

Az adományozó (magánszemélyként) egyszeri alkalommal, 3.000/8.000/15.000 Ft adomány után egy teljes évre megkapja a bronz/ezüst/aranyfokozatú támogatói ikont a fórumos arcképe mellé és megjelenik az adományozók listájan (ha erre igényt tart). Ha valaki többször adományoz egy éven belül, úgy az adományainak teljes összegének megfelelő támogatói ikont kap. Aranyfokozatú támogatóinknak minden évben valamilyen aprósággal próbálunk meg kedveskedni.

Amennyiben a támogató cégként kívánja támogatni a lapot, abban az esetben, ha igényt tart rá, hirdetését (banner) a felkínált összeg többszörösének értékén jelentetjük meg, valamint felkerül a támogatók listájára is.
Természetesen ugyanez a hirdetési lehetőség vonatkozik az aranyfokozatú támogatóként mellénk álló tagoldalainkra is.

50.000/100.000/200.000 Ft adomány felett örökös zafír/rubin/gyémánt fokozatú támogatóként szerepel a honlapon az adományozó és az RPG.HU rendezvényein is ingyenes hirdetési lehetőséget kap.

Mi lesz a pénzzel?
A pénz az banki átutaláson vagy postán feladott csekken keresztül jut el Balázs Péterhez (BePe-hez). Ő, mint az RPG.HU alapítója, garanciát vállal, hogy a beérkezett összeget csak és kizárólag az RPG.HU fejlesztésére fogják felhasználni.
A honlap fejlesztője bármilyen vásárlás, fejlesztés esetén kikéri a szerkesztők, és más szakértők véleményét.

Arról, hogy mire használtuk/használjuk fel a befolyt összeget, a támogatói oldalon láthatsz majd részletes kimutatást.


Megjegyzések
Biztos, ami biztos módon előre közöljük, hogy a támogatók az adományok mértékétől függetlenül sem mentesülnek az RPG.HU szabályzatai alól, nem vonatkoznak rájuk más elbírálási vagy moderálási szempontok. Az adomány önmagában nem jelenti azt, hogy a támogató például a Fórumon büntetlenül megszegheti a szabályokat/netikettet, vagy az ART.RPG.HU-n a képei automatikusan elfogadásra kerülnek.

Az egyszer már befizetett adományt nem tudjuk visszaadni, kivéve abban az esetben, ha valaki 10.000 Ft helyett például 1.000.000 Ft-t adományozott. :)

Az adományozók, amennyiben névtelenek kívánnak maradni, kérjük jelezzék emailben a adomany@rpg.hu címen.

Csekket és tájékoztatót jelenleg a nálunk kaphattok, kérlek írj az adomany@rpg.hu címre és postán kiküldjük Neked.

Köszönjük…


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://www.rpg.hu/iras/mutat.php?cid=3255]
[http://forum.rpg.hu/idx.php/act/ST/f/111/t/3151]
A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához