LFG.HU

Rorimack
hírekCimkek

Garfield – a mozifilm
Ne hallgassatok a kínai asztrológusokra- 2004 a Macska éve lesz. Nem csak úgy a macskáké, hanem A Macskáé, így, nagybetűvel, megünneplendő a huszonötéves születésnapot.

Legalábbis ezt gondolhatták a 20th Century Foxnál, amikor belevágtak a már klasszikusnak számító képregény megfilmesítésébe. Megfilmesítésébe, mert bár a főszereplőt számítógép varázsolja a filmvászonra, környezete nagyon is valódi. Kérdéses, hogy a képkockákból megismert narancssárga ego-görgetegnek mennyire használ ez a realistább ábrázolási mód, de erre csak jövő nyáron, a júniusi (amerikai) bemutató után kaphatunk választ.

Spiderman 2
Ha már képregény, és filmadaptáció, akkor nem lehet kihagyni a Pókember második részének napokban napvilágra került előzetesét sem. Peter Parker visszatér, hogy szembeszálljon Dr. Octopussal.

http://advision.webevents.yahoo.com/sony/spiderman2/

Srek 2
Annak idején az első rész felrúgta mindazt, amit addig a rajzfilmekről és úgy általában a mesékről gondoltunk. Most hamarosan megérkezik a második rész, s biztosak lehetünk benne, hogy ahogy Srek számára a házasélet, úgy számonkra ez az újabb rész is tartalmaz meglepetéseket.

http://www.shrek2.com/


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához