LFG.HU

HammerTimeCafe
Kerti Bögre
humorkaCimkek

Kedves Gazdám!

Utam második állomásáról, Jemenből jelentkezem.

Az első fénykép rögtön az első reggel készült. A várost ölelő hegyek mögül felkelt a nap, , Sana’a háztetői fényben pompáznak, a terasz kis asztalán egy tál friss croissant, a párkányon pedig egy pohár gőzölgő tea-ez utóbbi volnék én magam.

A következő két fényképen szintén a főváros, és háztetői látszanak, nomeg a csodálatos minarettek. Mivel a két fontos részlet (én, valamint a már-már éteri kőcsipkék) sehogy sem lett egyszerre éles, társaim két fényképet is készítettek.

A negyedik fénykép már a Ramla asz-Szabaatejn sivatagjában talál, bőszen kűzdök a Hadramut vádi homokjával.

Az ötödiken a szúros hangulatú helybeliekkel ismerkedem. Nem voltak túl közlékenyek, így például vádiuk nevét sem kötötték az orromra, csak annyit tudok biztosan, hogy amikor a kép készült, valahol a Haraz hegységben jártunk.

S végül visszatértünk a fővárosba, ez már újra Sana’a, egy utcai kifőzdét látogatok meg a Bab el-Jemen (a Jemeni Kapu) közelében.

Emlékekkel telve, s csodálatos helyi ízek zamatával a számban hagytam el Jement, hogy sorsomat követve újabb tájakat, vidékeket hódíthassak meg.

BögreKeresem elkallódott fényképeimet.

Bögreként ezer tájon megfordultam már, ám mivel hazatérvén sokszor csak arra van idõm, hogy átcsomagoljam bõröndömet, így elõfordul, hogy elõhívott fényképeimet nem tudom kiváltani, vagy útközben elszórom valahol. Amennyiben birtokában lennél olyan felvételnek, amelyen én (azaz Kerti Bögre) vagyok látható, kérlek juttasd el hozzám a következõ címre: kertibogre@mailbox.hu . Ha pedig olyan rendes lennél, hogy azt is leírnád, szerinted hol készült a fénykép, kimondhatatlan hálám jeléül speciális bögre-köszönettel viszonoznám!

Jelige: Fotomanipulátorok kíméljenek!


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://galeria.rpg.hu/categories.php?cat_id=44]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához