LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek
Megjelent az eredetileg 1999-ben kiadott Resident Evil 3 remake-je.
A PC-n, PS4-en, illetve Xbox One-on elérhető, az ihletforrásnál jóval akciódúsabb horror-TPS-ben Jill Valentine és Carlos Oliveira bőrébe bújva próbálhatunk meg elmenekülni a zombik uralta Raccoon City-ből. Ám ezt az emberhúsra éhes bestiák és más veszélyforrások mellett az is megnehezíti, hogy mindvégig egy közel elpusztíthatatlan, Nemesisnek keresztelt, mutáns gyilkológép lohol a nyomukban.
A játék kritikusok szerint hozta az elvárható kötelezőt: a Metacritic tanúbizonysága alapján a különféle portok platformtól függően 76-84%-os átlagon állnak – az viszont tény, hogy az újragondolás még a dicsérő ismertetők szerint is túlságosan rövid ahhoz, hogy teljes áron kínált programként tekintsünk rá. Nem véletlen, hogy az alkotás megvásárlásával a leginkább a Fable Legendsre hajazó, az aszimmetrikus multiplayerre építő címek sorát erősítő Resident Evil Resistance egy kópiáját is megkapjuk.
Az azonban, hogy a szabadságáért küzdő négy szerencsétlen és egy, a kísérlet alanyainak életét válogatott csapdákkal, valamint szörnyetegekkel megkeserítő kutató küzdelmére építő mű mennyire lesz sikeres, még a jövő zenéje.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához