LFG.HU

strato
hírekCimkek

Sokat gondolkodtunk rajta, miként lehetne méltóképpen megünnepelni a Húszoldalú második születésnapját. Tavaly kvízzel és nyereményjátékkal emlékeztünk meg az első évfordulónkról, idén valami mást szerettünk volna. Azután a beérkezett anyagok megoldották ezt a kérdést: két gigaterjedelmű kalandot is kaptunk, amelyek jócskán meghaladták a kiírásban szereplő kereteket. Így a születésnapunkra való tekintettel ahelyett, hogy feldaraboltuk volna őket több számra elegendő muníciónak, inkább úgy döntöttünk, duplázzuk a terjedelmet! A mostani számunk tehát 20+20 oldalú lett, amely klasszul passzol a D&D-hez, az évhez (2020) és a kétéves születésnapunkhoz is. Nagyon reméljük, hogy e gesztussal sokaknak örömet okozunk és mind a negyven oldal hasznosnak bizonyul!

A Vásárlás & Piac tematika kapcsán számos „vásárfiával” szolgálhatunk: egy különös alakkal, szokatlan kereskedőkkel, mágiabazárokkal és varázsital-kifőzdékkel. A kapcsolódó Morális Mesék rész metafizikai térként elemzi a piacot, Schmudláék humoros képregénye pedig a kapzsiság törvényére emlékeztet minket. Folytatódik az Égigérő Hegyek Titkai kaland, amely ezúttal a föld mélyére, Sárkánytűz tárnáiba vezet minket. A Siralomvár zsiványai egy izgalmas és remek AD&D kaland a legutóbbi Kalandorok Társasága rendezvényről. A Boszorkánykonyha aktuális részéből a Túlontúli Bank patrónust és a Tarsoly Adományát ismerhetjük meg. Média & Közösség rovatunk a járványhelyzet jegyében alakult: tanácsokat adunk az online játékokhoz és átvesszük, milyen virtuális programok kárpótolnak minket az elmaradt élő rendezvényekért.

A mostani számunkban a(z) (A)D&D három különböző kiadásához is nyújtunk anyagokat a rendszerfüggetlenek mellett: a második, a három és feledik, valamint az ötödik kiadás rajongói is elégedetten dörzsölhetik össze a kezüket azzal, hogy „jó vételt csináltak”. Az 5e kedvelői emellett a D&D Kezdőkészlet magyar kiadását is előrendelhetik, ha a hátsó borítón lévő képre kattintanak.
A piac már csak egy ilyen hely: igen sokszínű. Kellemes olvasást hozzá!

Klikk ide a letöltéshez!

Klikk ide a letöltéshez!

TARTALOM:

Beköszönő, IMP-Presszum

VÁSÁRFIÁK
Egy különös alak a piacról (Thirlen) 1
Szokatlan kereskedők (Glowface) 2
Mágiabazárok és varázsital-kifőzdék (Bulldy) 3

KALANDOK & SZETTINGEK
Siralomvár zsiványai (Chomy) 6
Égigérő hegyek titkai 2. (Farsang Peti) 21

BOSZORKÁNYKONYHA
D&D alkasztok házilag – boszorkány:
Túlontúli Bank, Tarsoly adománya (Nemesúr) 30

MORÁLIS MESÉK
Alkuk a köztesben (Nemesúr) 35

MÉDIA & KÖZÖSSÉG
Hősök Hajnala hírek (Glowface) 38
Online játékaim tanulságai (Farsang Peti) 39
RTT klub hírek (Major) 40

KÉPREGÉNY
A kapzsiság törvénye (G&B Schmudla)

D&D 5e Kezdőcsomag előrendelés (Hátsó borító)

 

Arra kérünk mindenkit, aki regisztrált tagja az LFG.HU közösségének, hogy a fanzint a Letöltés-rovatból töltse le! Mindenki másnak külsős terjesztés céljából ITT A KÖZVETLEN LINK!
Jó olvasást kívánunk mindenkinek!


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához