LFG.HU

taverna
CikkBot
hírekCimkek

Június 16-án megjelent a valós idejű taktikai játékok szerelmeseit megcélzó Desperados 3 A címével ellentétben ez a sorozat negyedik képviselője, és az előzményjátékok sorát bővíti. A célunk, hogy John Coopert és társait irányítva elkapjuk a John apjának gyilkosát, a Frank néven ismert haramiát. Ez persze nem ígérkezik fáklyásmenetnek, mivel a rettegett bandita egy vasútmágnás fogdmegjeként új főnöke védelmét élvezi.
Persze a nyomában lihegő csapatot sem kell félteni: a bosszúra ácsingózó cowboy remekül bánik a késsel, és egyszerre akár két pisztolyból is oszthatja az áldást, a csábos Kate O’Hara fő fegyvere igéző szépsége, míg a zsoldoslelkű Doc McCoy mesterlövész és profi zártörő. A hatalmas Hector Mendoza fejszéjével és medvecsapdájával veti bele magát az ütközetbe, a vudu-boszorkány Isabelle Moreau pedig varázserejével segíti a kicsiny kompániát.

A leginkább a Shadow Tactics: Blades of the Shogunról ismert Mimimi Games munkatársai a jelek szerint újfent alaposan kitettek magukért. PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is kiadott művük Metacritic-átlaga platformtól függően 81-86% között ingadozik.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához