LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Sokan úgy vélik, hogy a Blue Byte 1993-ban világhódító útjára induló szériája lényegében elpocsékolta a 2010-es éveket, de tény: ennek a korszaknak a mérlege nagyságrendekkel szerényebb a korábbiaknál.

Két újrakiadás és egy böngészőből futtatható, közösségi fókuszú cím mellett csupán egy új felvonás jelent meg. Igaz, a képet kissé árnyalja, hogy a The Settlers 7: Paths to a Kingdom egyértelműen a legjobban sikerült felvonásokhoz tartozik, ám ettől függetlenül a rajongók komoly bánata, hogy kedvencük hosszú esztendők óta takaréklángon ég. Éppen ezért sokan örültek az eredetileg 2019-re beígért, egyszerűen csak The Settlers-nek keresztelt rész bejelentésének, de hamar kiderült, hogy előre ittak a medve bőrére. A sorozat fősodrának várva várt képviselőjét ugyanis előbb 2020-ra csúsztatták el, és most egy új bejelentés értelmében a fejlesztők már nem is mernek konkrét dátummal előállni.
Az ok prózai: egyszerűen nem elégedettek eddigi munkájuk gyümölcsével, és bár természetesen a jövőben is tisztes hangsúlyt terveznek helyezni a rajongókkal való kommunikációra, azt megtippelni sem akarják, hogy mikor lesznek kész, azaz biztosra vehetjük, hogy a várva várt feltámadás jóval messzebb van annál, mint ahogy azt nem is olyan rég még hittük.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához