LFG.HU

inomi.hu
hírekCimkek

A M.A.G.U.S. újjászületésének első éve után arra törekszünk, hogy a régi – új utód mindannyiunk örömére tovább erősödjön.
A 2004-es év első negyedévében érkezik az Alapkönyv – a regények és antológiák mellé számos meglepetést tervezünk a szerepjátékok terén is, íme az első félév tervei:

M.A.G.U.S. avagy a Kalandorok Krónikái – Alapkönyv (alapszabálykönyv)
A tíz éves szerepjáték teljesen megújult, második kiadása. Az első Nagy Zöld – majd az annak szabályait kiegészítő Első Törvénykönyv, Második Törvénykönyv és az Új Tekercsek után – több év szünetet követően – a M.A.G.U.S. megújulásának jegyében érkezik az év elején az Alapkönyv, mely tartalmazza mindazon szabályokat, melyek szükségesek, hogy elkészítsd kedvenc karakteredet és szabadon kalandozz Yneven, hazánk legnépszerűbb szerepjátékával. Rengeteg faj és kaszt teszi még változatosabbá az Alapkönyvet.

Titkos Tudományok (szabálykönyv)
Ebben a szabály-kiegészítőben olyan régóta várt kasztok, varázslatok, varázstárgyak és szabályok találhatók, amelyekre a M.A.G.U.S. játékosok és KM-ek régóta áhítoznak. Aki az Alapkönyvnél is több ínyencségre vágyik, az ebben a kiadványban mindent megtalál.

A Toroni Birodalom (világleírás)
Noha a mai Toron tartománya volt csupán Kyriának, gazdagsága és szépsége pedig nem vetekedhetett sem Enrawellével, sem a lázadó Rualanéval, hatalma a későbbiekben döntő módon befolyásolta a kontinens északi részének történelmét. Orwella megjelenése és Kyria bukása után – melyet részben épp e föld Hatalmasainak árulása okozott – Toron területén kezdődött meg az az óriási munka, melynek végcéljául a kyr hagyományok és nagyság újjáélesztését tűzték ki a tartomány nagyjai. Toron és csatlósainak részletes leírását tartalmazza ez a kiadvány, amelyet csak itt jellemző kalandozó kasztok, egzotikus képzettségek és képességek tesznek teljessé.

(A fentiek munkacímek, ezért azok még változhatnak a kiadásig. A felsoroltakon kívül további – kisebb terjedelmű- kiadványok is várhatók – pl. mappák, kalandmodulok.)


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához