LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Augusztus 13-én érkezik a Total War Saga franchise legújabb, Troy alcímet viselő felvonása. A népszerű sorozat ezen mellékága a kisebb léptékű és némiképp áramvonalasított címekre fókuszál. Ahogy azt nem nehéz találni, a legfrissebb epizódban a trójai háború egyik hősének bőrébe bújhatunk bele, és alapjaiban írhatjuk át az Iliász jól ismert cselekményét. Az alkotás legfőbb különlegessége, hogy sajátosan keveri a fikciót a tényekkel. Ennek legékesebb példája, hogy míg a harcrendszer igyekszik visszaadni a bronzkor gyalogosokra építkező hadviselésének sajátosságait, addig a mítoszok kreatúrái is feltűnnek a színen – igaz, alaposan újragondolva: a kentaurok így remek lovasok, a küklopsz pedig egy furcsa koponya-sisakot viselő gigász.

Ha érdeklődnénk a játék iránt, akkor jó hír, hogy a megjelenését követő huszonnégy órában ingyenesen tölthetjük le az Epic webáruházának kínálatából.

A Troy egyébiránt az első kritikák alapján ugyan nem ér fel a Warhammer Fantasy világán játszódó részekkel, vagy a Three Kingdoms-szal, de ahogy azt hetvenöt százalékos Metacritic-átlaga is igazolja, egyáltalán nem sikerült rosszul.

https://www.epicgames.com/store/en-US/product/a-total-war-saga-troy/home


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához