LFG.HU

CikkBot
hírekCimkek

Mint az ismert, a Tuan Könyvkiadó megszerezte a Dungeons & Dragons ötödik kiadásának magyar nyelvű jogait. Bár a projekt a koronavírus-járvány miatt néminemű késést szenvedett el, a rajongók örülhetnek, hiszen holnaptól végre elérhetővé válik a Kezdőkészlet. Ez nevéhez méltóan elsősorban a hobbival még csak ismerkedőket megszólító, pár próbajátékot lehetővé tevő kivonat. Tartalma egy 64 oldalas, a kalandmestereknek szóló kötet, egy 32 oldalas, a játékosok dolgát megkönnyítő kiadvány, öt előre elkészített karakter és hat dobókocka. Az ára még pár napig 6743 Ft, ha regisztrált fiókkal rendeljük meg, illetve 7642 Ft, ha anélkül. A megjelenés után az ár 8990 Ft-ra fog változni.
Megjegyzendő, hogy ez csupán az első fecske. A tervek szerint még az idén napvilágot fog látni a Játékosok kézikönyve és a Szörnyek kézikönyve is (ezek már előrendelhetők), és ha minden jól megy, akkor hamarosan a Kalandmesterek kézikönyve mellett a magyar nyelvű Xanathar’s Guide to Everything érkezésének is örülhetünk majd.

Aki a magyar nyelvű Kezdőkészlet tartalmát megnézné tüzetesebben is, az bátran tekintse meg a Taverna unboxing videóját:


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához