LFG.HU

Petrus
hírekCimkek

A francia Monolith Batman témájú szerepjátékot jelentett be Batman Gotham City Chronicles címmel (az ugyanilyen nevű társasjátékuk alapján). A játék a D20 rendszert használja majd, és alapvetően a jó oldalon szerepelhetünk a karaktereinkkel (akik lehetnek pl. rendőrtisztek, vagy álarcos hősök is). Megjelenés majd Kickstarteren valamikor később. A tervezett öt könyvből egyelőre hármat neveztek meg (alapkönyv, Gotham City Guide és Gotham’s Chronicles kaland-gyűjtemény).

Megjelent a hivatalos LEGO Ninjago szerepjáték. A mindössze 25 oldalas kis pdf füzetke (+karakterlap) mindent tartalmaz, ami szükséges, plusz egy magyarázó képregény is készült. A rendszer egyszerű és ismerős alapokra építkezik (3 főjellemző, ~15 képzettség, 6 karakter/kaszt), de egy speciális, egyedi “k5″ kockát használ, ami 1-3 értékeket és skull/heart jeleket produkál, illetve erősen támaszkodik a Ninjago LEGO készletekre.

A Chaosium/Moon Design végleg átadta a Hasbronak a HeroQuest márkajegyet, és ezzel egy időben kiárusítást tart a náluk lévő HeroQuest kiadványokból. A szerepjátékot a jövőben QuestWorlds címmel kell majd keresni. A Hasbro a náluk lévő címmel az eredeti táblás játék vonalát fogja megerősíteni, és ezzel megszűnik a névkettősség.

Ez a cikk a Szerepjátékos hírek fórum topik legfrissebb bejegyzései alapján készült. Ha te is találkozol olyan szerepjátékos hírekkel, amiket megosztanál velünk, bátran írj róluk ebben a topikban!


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához