LFG.HU

taverna
CikkBot
hírekCimkek

A valós idejű taktikai címek rajongói mostanában ugyancsak el vannak kényeztetve, hiszen a Commandos 2 felújított grafikájú változata, valamint a nagyszerű Desperados III után egy újabb, érdekesnek tűnő alkotással üthetik el a szabadidejüket.
Az október 14-én megjelenő, és első körben csak PC-n tiszteletét tevő Partisans 1941 alaphelyzetét nem nagy kunszt kitalálni. Egy, az ellenséges vonalak mögött ténykedő szovjet parancsnok és szedett-vetett, ám annál lelkesebb csapata felett vehetjük át az irányítást, célunk pedig a német hadigépezet hátráltatása. Lényeges azonban, hogy a bátor harcosok élete elsősorban és mindenekelőtt nem a nagyszabású akciókról szól. Így bár természetesen embereink merész és húsba vágó szabotázsokkal, illetve tisztek likvidálásával is megpróbálják befolyásolni a konfliktus menetét, a szívós aprómunka legalább ekkora szerephez jut a játékban.
Magyarán bázisunk fejlesztése mellett arról sem árt gondoskodnunk, hogy legyen elég elemózsia a kamrában, és nemritkán csinos jutalmakkal kecsegtető, kisebb küldetések teljesítésén is ajánlott elgondolkoznunk.

Persze szűkös létszámunk miatt szinte esélytelen, hogy mindennel egyformán foglalkozzunk: el kell döntenünk, hogy egy távlatilag tojásokkal kecsegtető tyúkól megépítése, házilag barkácsolt robbanószerek gyártása, netán egy körmönfont rajtaütés megszervezése fontosabb-e az adott helyzetben.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához