LFG.HU

BePe
hírekCimkek

Az eredetileg november 9-én megjelenő Cyberpunk 2077 új dátumot kapott – a CD Projekt Red két vezetője (Adam Badowski és Marcin Iwinski) az alábbi közleményt tette közzé:

„Ma úgy döntöttünk, hogy 21 nappal eltoljuk a Cyberpunk 2077 megjelenési dátumát. Az új megjelenési dátum december 10-e.
[…]
Számunkra a legnagyobb kihívást azt jelenti, hogy a játék egyszerre fusson az jelenlegi és újgenerációs konzolok mellett PC-n is – ehhez összesen a játék 9 verzióját kell tesztelnünk (Xbox One + X, Xbox Series S+X, PS4 / Pro, PS5, PC-n, Stadia) – mindezt távmunka mellett.
Mivel a Cyberpunk 2077-t úgy fejlesztettük, hogy a next-gen konzolokon is debütálhasson, meg kell győződnünk arról, hogy minden jól működik, és minden verzió gördülékenyen működik. Tisztában vagyunk azzal, hogy irreálisnak tűnhet, ha valaki azt mondja, hogy 21 nap bármi változást jelenthet egy ilyen összetett játékban, de ez tényleg így van.
[…]
Úgy érezzük, hogy egy valóban elképesztő játékot készítettünk, és hajlandóak vagyunk meghozni minden olyan döntést (még a legnehezebbeket is) ha ezzel végül egy olyan videojátékot adhatunk a kezetekbe, amibe beleszerettek. “

A korábbi hír, hogy a játék aranylemezre került, nem jelenti, hogy a cégnél leálltak volna a fejlesztéssel vagy a minőségbiztosítással, az új változások egy Day 0 patch-be kerülnek majd bele.

A játékosok részéről elég vegyes volt eddig a bejelentés fogadtatása – én a magam részéről csak a CDPR fejlesztőit sajnálom, akiknek egy 6 hetes crunch után még 3 hétnyi túlórázással kell számolniuk.

 

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához