LFG.HU

HammerTimeCafe
wisp
hírekCimkek

A kétezres években, amikor gyerek-kiskamasz fejjel felfedeztem az RPG.hu-t, főleg két dolog fogott meg benne és tartott itt: a hírek, cikkek és beszámolók egy fantasztikusnak tűnő hobbiról, amibe azonban megfelelő közösség és kezdeményezőkészség híján még vagy tíz évig nem tudtam élesben belekóstolni, és az oldal magát nem túl komolyan vevő, humoros, szó szerint játékos bája.
Szabad óráimból valószínűleg többet töltöttem, mint amennyit be szeretnék ismerni, azzal, hogy a főoldalt frissítgettem, hogy a mindig szerencsétlenül járó JK-k humoros utolsó mondatait olvasgassam, és bár fogalmam sem volt, mit csinálok, azért a Szecskavágók zöldségharcosaira is előszeretettel fogadgattam.

A harmadik dolog, ami nagyon megmaradt egy teszt volt, ami egy sor kérdés megválaszolása után megmondta, milyen mitológiai lény lennék.
Természetesen ezt sem csak egyszer töltöttem ki, miután meguntam, hogy mindig ugyanaz jött ki, elkezdtem kísérletezgetni, hogy a jóval pihentebb válaszok milyen eredményt hoznak. Nem tudom, hogy a teszt kellemesen komolytalan hangvétele, vagy a nosztalgiafaktor miatt, de a napokban a fejembe vettem, hogy újra ki kéne tölteni, hogy most mi jönne ki.

Miután a régi cikkek között megtaláltam a már halott linket, félig-meddig bele is törődtem, hogy gyerekkorom egyik kedvelt szórakozása örökre eltűnt az internet temetőjében, de azért tettem egy utolsó próbát, és meglepetésemre BePe valahogy újra működésbe hozta a jó tizennyolc éves tesztet.
Papi mágia vagy nekromancia, nem tudom, de így nem csak én, hanem bárki, akit érdekel, kipróbálhatja, ki lenne ma: http://lfg.hu/jatek/mitologia/

Én sárkány lettem. És te?

Klikk a képre a teszthez

 


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához