LFG.HU

strato
hírekCimkek

MKK NarratívFRISSÍTÉS – 2020.11.08. 11:00

Ma reggel az alábbi üzenet kíséretében letölthetővé váltak a M.A.G.U.S. Kalandozók Krónikái Narratív Szerepjáték teszteléshez szükséges pdf-ek:

“Kedves Játékosok!
A mai nappal elindul az MKK Narratív rpg nyílt tesztje. :)
A tesztcsomag letölthető pdf-ben tartalmazza a Játékosok könyvét, a Mágia és Pszi könyvét, a Fajok könyvét, példa fegyvereket és varázstárgyakat, egy ízelítőt a tervezett kampányunkból, példa iskolákat, valamint egy kalandmodult.
Minden anyag innen érhető el:
https://mkkn.blog.hu/2020/11/08/mkkteszt
>A tesztet előre kiadott tematikával vezetjük végig – erről külön bejegyzésben teszünk fel információkat.
A tesztbe bárki bármikor bekapcsolódhat. Hetente új kérdéskörökben várjuk a visszajelzéseiteket. Ezalatt az elkészített anyagok végig elérhetőek lesznek az oldalainkon.

A tesztanyagról a Találkozzunk Torozonnál! csatorna készített egy remek beharangozó videót, ezt jó szívvel ajánljuk. :)

Kalandozók! Gyülekező! :)”

 

Raontól kaptunk még egy kis infót a nyílt teszt tematikájáról és menetrendjéről is:

“Az alábbiakban áttekinthető a már említett, kötött tematika és tervezett ütemezései (a Találkozzunk Torozonnál! csatorna szíves közreműködésével, amelyet köszönünk neki ezúton is :) ).
Minden új téma hétfő reggel indul. Ekkor kerülnek ki hozzá az általunk fontosnak tartott információk és kérdések is. Bizonyos témákban több téma segédletet is tervezünk, ezek az adott héten folyamatosan felkerülnek.
Arra szeretnénk titeket kérni, hogy lehetőségeitek szerint az általunk meghatározott keretek között adjatok visszajelzéseket – ezzel tudtok a legtöbbet segíteni a munkánkban. Ennek pontos részleteit holnap reggel, az első heti téma indulással megadjuk.
A nyílt tesztet az utolsó téma egy hetes átfutási ideje után zárjuk. Minden további munkamenetről a tapasztalataink kiértékelése után döntünk.
Következik: 2020.11.09. – ELSŐ HÉT: Első benyomások”

MKK tematika

Nagyobb mérethez kattints a képre!

 

Végül itt találjátok a LFG vonatkozó fórum topikját, ahol megoszthatjátok az MKK tesztanyagaival kapcsolatos véleményeteket és kérdéseiteket:
http://lfg.hu/forum/index.php/topic/25377-mkk-narrativ/


AZ EREDETI CIKK

Elindult a régóta várt új M.A.G.U.S. szerepjáték saját Facebook oldala, és az első bejegyzésből azonnal kiderül, hogy a “M.A.G.U.S. Kalandozók Krónikái Narratív Szerepjáték”, avagy röviden “MKK Narratív” címen futó új inkarnáció nyílt tesztje e hét vasárnapján, azaz 2020. november 8-án indul.

Ha részt akartok venni a tesztelésben, vagy csak az elsők egyikeként lapoznátok bele a tesztanyagba, akkor kövessétek a MKK Facebook oldalát!
A teszttel egy időben a Találkozzunk Torozonnál YouTube csatornáján indulni fog egy videósorozat is, amely részletekbe menően fogja bemutatni az új rendszert. Aki nem akar lemaradni erről sem, az kövesse be a TT Facebook oldalát is.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához