LFG.HU

Bíró András
hírekCimkek

Tisztelt Telepes, Kedves Játékostársunk!

Új év, új kihívás! Indul a felkészülés a következő Catan világbajnokságra. Ebből Te is kiveheted a részed, ha részt veszel a ranglista-versenyeken. Megmérkőzhetsz az eddigi legjobbakkal, és lehet, hogy éppen Te képviselheted hazánkat a világbajnokságon!

Az első verseny menete kicsit eltér a megszokottól: három forduló alap Catan játék, előre kialakított térképekkel. Az elért pontok alapján mindenki felkerül az országos ranglistára, de a nyereményeket persze a mostani forduló alapján osztjuk.

A további fordulókat — immár “nem hivatalosan” — érdekes szabálymódosításokkal játsszuk: megismerkedhettek két új rablótípussal, néhány előre összeállított leosztással, és küzdhettek a további nyereményekért.

Aki csak a ranglista versenyre jön, az mintegy három-négy óra játékra számítson; aki további izgalmakra vágyik, annak újabb három-négy óra játékot tudunk kínálni.

Egyúttal kipróbálhattok más logikai, stratégiai és fiataloknak szóló játékokat is — és megtudhatjátok, hol játszhattok rendszeresen, nem versenyszerűen Catant és más stratégiai játékokat!

Catan Telepesei 2004. évi első ranglista versenyének színhelye:

Vbéka klub
Budapest, VII. ker., Erzsébet krt. 40-42. (Bejárat a Dob utca felől.)

Megközelíthető: Blaha Lujza tértől (2-es metró vonal, 7, 7a, 78, 173-as buszok megállója) 3 perc séta, 4-es, 6-os villamos Wesselényi utcai megállójától 1 perc séta)

A verseny időpontja: 2004. január 31. szombat, reggel 10 óra (nevezés 9 órától).

A bajnokság nevezési díja: 500 Ft. (A második szakaszra külön nevezhettek — attól függően, hogy hányan maradtok). A többi játékot ingyen próbálhatjátok ki és a szabad asztaloknál a bemutató is díjtalan!!!

További információkért (bemutató játék, részletes versenyszabályzat, a következő versenyek időpontjai stb.) keress meg bennünket a
regisztracio@globalmeetingpoint.hu, vagy az
andras.biro@globalmeetingpoint.hu, illetve a
juhasz.ildiko@globalmeetingpoint.hu email-címeken,
vagy a 06-30-557-2401, illetve a 06-30-535-4285 telefonon!

Számítunk részvételedre:

A szervezők


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához