LFG.HU

arturus84
hírekCimkek

Swen Harder, a német játékkönyv szerző elindította második Kickstarter kampányát, hogy újabb könyvét is megjelentesse angolul. Az első játékkönyve a Rider of the Black Sun több mint 1400 fejezet pontból áll és ezzel minden idők leghosszabb játékkönyve, ami Németországban már a hatodik kiadásnál tart.

Mostani játékkönyve,  A Metal Heroes and the Fate of Rock ugyan még “csak” a negyedik kiadásnál tart, de ez is több mint 1300 fejezet pontos. Jár hozzá két fémkocka egy metál témájú pókerpakli és egy zenei cd, aminek zenéit igazi metál zenekarok írták a játékhoz. (Például Alestorm, Grave Digger) Mindenezeken felül pedig egy koncertjegy alakú könyvjelzővel követhetjük, hogy épp hol is járunk a történetben :)

(A fejezet pont azt jelzi, hogy milyen hosszú a könyv illetve, hány választási lehetőséged van. Egy fejezet pont lehet egy mondat, de egy oldal is, de alapvetően minél több, annál több irányba mehetsz a történetben. Összehasonlításképpen, egy klasszikus, nálunk is megjelent, Halálabirintus, vagy Tűzhegy varázslója kb 400 fejezet pontból áll.)

Magában a játékban nem meglepő módon egy rockert alakítunk, akinek a Rock Istenének kell bizonyítani, hogy méltó utóda lehet. A klasszikus, fantasy harcos játékkönyvekhez képest sok a humor és vicces utalás benne, de harcban és küzdelemben sem lesz hiány!

A könyv természetesen illusztrált, az rajzokat Fufu Frauenwahl készíti, aki a Rider of the Black Sun képeit is készítette. Ezen túl persze dolgozott képregényeken, színdarabokon és több szerepjátékon is – a német Schwarze Auge mindenki számára ismerősen csenghet.

Még több mint két hét van a kampányból.

Ha felkeltette az érdeklődésed, csatlakozz bátran, a korábbi, Rider of the Black Sun kicsomagolós videóját ide kattintva nézhetitek meg, a Metal Heroes and the Fate of Rock alkotója által készített videót pedig lentebb láthatjátok.


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához