LFG.HU

Major
eseményekCimkek

Üdvözlet a jelenlegi és leendő Remetéknek!

Azért mert otthonra kényszerülünk, még nem állhat le a játék, és ha még nem játszottál online, vágj bele bátran!

Sajnos az Őszi D&D találkozó is arra a sorsra jutott, hogy a COVID-19 miatt elmaradt. Mivel azonban többen is igényelték, hogy legyen egy online D&D-s esemény, így felvettem a kapcsolatot a szervezőkkel, és a Remeték Titkos Társasága engedélyt kapott a találkozó online megszervezésére. Ez így most őszről immár a télbe fog átcsúszni, de ez legyen a legnagyobb problémánk!
A találkozó annyit tesz, hogy pár nap erejéig az eseményre jelentkező csapatok lehetőséget kapnak egy közös helyen játszani, csak mindez ezúttal egy online térben lesz. Fontos, hogy elsősorban olyan csapatokat várunk, amik kifejezetten a találkozó alkalmára ülnek össze egy-egy kalandt lejátszani, nem pedig a saját, már létező csapatukkal teszik tiszteletüket. Fontos szempont tehát, hogy  bárkinek megadasson az esély, hogy csatlakozhasson egy meghirdetett kalandba, akár olyan játékos(ok) mellé, akikkel mindig is szívesen játszott volna, de eddig valamiért nem volt rá lehetősége.

Őszi D&D Találkozó 2020

Időpont: 2020. december 27-29.
Azért esett ezekre a napokra a választás, mert egy olyan péntekkel egybekötött hétvégét kerestünk, ami nincs túl közel a jelenlegi dátumhoz (hogy legyen idő kitalálni, megszervezni a játékokat), nem ütközik más online eseménnyel (pl. Szférák Vándorai), illetve nem zavarjanak bele az ünnepek.

Helyszín: Remeték Titkos Társasága Discord szerver.
Itt minden csapat kap majd saját névre szóló csatornát/csatornákat, melyek az esemény nevével megegyező kategória alatt lesznek majd megtalálhatók. Ezen felül mindenki olyan platformot, programokat és egyebeket használ a játékhoz, ami neki tetszik.
Elsősorban a D&D különböző kiadásait várjuk a találkozóra, de más D&D közeli fantasyk és akár saját készítésű szerepjátékok is teret kaphatnak, de talán akkor sem lesz senki mérges, ha lesz egy-két kevésbé tematikába vágó szerepjáték is a kínálatban.

Mivel az online közeg korlátos, így jelen esetben a találkozó alatt azt kell érteni, hogy az esemény közös csatornájába posztolva a mesélők meghirdethetik a mesélni kívánt kalandjukat (így a mesék listáját ott találjátok majd) minden részletével egyetemben: jelentkezési határidő dátuma, milyen rendszer és melyik kiadás, hány játékosnak (maximum és minimum), melyik napon/napokon hány órától hány óráig szeretnének játszani, és akár kerülhet mellé hangulatkeltő leírás és kép is, illetve bármi egyéb, amit még fontosnak tartanak maguk és a jelentkezők számára.
A játékosok ezekre a kalandhirdetésekre jelentkezhetnek, és egyeztethetnek a meghirdetőjükkel privátban. Érdemes akkor is jelentkezni valahová, ha már minden hely elkelt; sosem lehet tudni, hogy kiesik-e valaki, és ilyenkor jó, ha van beugró ember.

Minden mesélővel külön egyeztetek majd a csatornát illetően, ők pedig a játékosok felé továbbadják majd az esetleges tudnivalókat.

Ezek után nem maradt más hátra, hogy jó szórakozást kívánjak mindenkinek, és remélem, hogy minél többen teszitek majd tiszteleteteket az eseményen!

Aki szeretné, ha a Facebook emlékeztetné az eseményre, az itt tudja jelezni a részvételi szándékát:
https://www.facebook.com/events/2753727138180899


A szerző más irásai

[ további írásai]
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához