LFG.HU

taverna
Bíró András
hírekCimkek


Minden Catan-játékosnak!

Tisztelt Telepes, Kedves Játékostársunk!

A januárban nagy sikerrel megrendezett első bajnoki elődöntő után itt a következő megmérettetés! A második elődöntőt rendezzük, és a pontokért menő küzdelemben még mindig jó eséllyel indulhatsz a 2004. év Catan Telepesei Magyar Bajnoka címért!

A verseny menete hasonló, mint az előző bajnoki fordulón volt: három forduló alap Catan játék, előre kialakított térképekkel. Az elért pontok alapján mindenki felkerül az országos ranglistára, de nyereményeket ismételten kiosztunk a mostani forduló eredményei alapján is.

A további fordulókat – immár versenyen kívül – érdekes leosztásokkal játsszuk: megismerkedhettek a nagy pusztával, az atollal, és megfelelő számú játékos esetén további díjakat is kiosztunk! A ranglista verseny mintegy három-négy óra játékot jelent; aki további izgalmakra vágyik, annak újabb három-négy óra szórakozást tudunk kínálni.

Egyúttal kipróbálhattok más logikai, stratégiai és fiataloknak szóló játékokat is – és megtudhatjátok, hol játszhattok rendszeresen, nem versenyszerűen Catant és más stratégiai játékokat!

És ha reggel 9.30-kor túl fáradtan vágnál neki a játékhoz, és a reggelihez is álmos voltál, a jó hangulathoz szükséges elemózsiáról, tea- és kávé bevitelről egy kisebb büfé segítségével igyekszünk gondoskodni.

Catan Telepesei 2004. évi második ranglistaversenyének színhelye:

Vbéka klub
Budapest, VII. ker., Erzsébet krt. 40-42. (Bejárat a Dob utca felől.)

Megközelíthető: Blaha Lujza tértől (2-es metró vonal, 7, 7a, 78, 173-as buszok megállója) 3 perc séta, 4-es, 6-os villamos Wesselényi utcai megállójától 1 perc séta). Igyekszünk valamiféle jelzést tenni a bejárathoz, de oda kell jönni, ahol sokan vannak.

A verseny időpontja: 2004. február 28. szombat, reggel 10 óra (nevezés 9:30-tól)

A bajnokság nevezési díja: 500 Ft. (A második szakaszra helyben nevezhettek a játékosok számától függően). Minden játékot ingyen próbálhattok ki, és a szabad asztaloknál a bajnokságon kívüli játék is díjtalan!!!

További információkért (bemutató játék, részletes versenyszabályzat, a következő versenyek időpontjai stb.) keress meg bennünket bátran az andras.biro@axelero.hu email-címen, vagy a 06-30-557-2401 (Juhász Ildikó), illetve a 06-30-535-4285 (Bíró András) telefonszámokon!

Gyere el ismét – Vagy először!

A szervezők


A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.