LFG.HU

Tholrin / Mantriel
hírekCimkek

#1: Tholrin előszava a MAGUS.RPG.HU-hoz:

Nagyon sok szeretettel köszöntünk mindenkit a megújult MAGUS.RPG.HU oldalain!

A hosszú kihagyás után végre eljött az a pillanat, amikor felébresztettük Csipkerózsika-álmából az oldalt! Hogy mi változott? Az alapkoncepció, és ennek függvényeképpen az oldal struktúrája, és tartalma. Ez annyit tesz, hogy feljebb raktuk azt a bizonyos lécet, melynek átugrásával egy adott cikk felkerülhet a MAGUS.RPG.HU-ra. Ebből következik, hogy 0-ról építettük újjá az egész oldalt, és külön-külön lektoráltunk és értékeltünk minden cikket, hogy ami a monitorotokra kerül, már – az Internet lehetőségeihez mérten – a lehető legigényesebb lehessen.

Bízom benne, hogy a folyamatosan frissülő adatbázisunkban minden magus-os talál majd valami érdekeset, olyat, amit tud majd hasznosítani játék közben is. Szeretnénk, ha ez az egész anyag a magus-os társadalom épülését szolgálná. Na, nem akarok túl terjengős és csöpögős lenni, ezért be is fejezem, és átadom a szót hű társamnak, Mantrielnek.

A’frad, meg ilyenek…

Tholrin

#2: Mantriel előszava a MAGUS.RPG.HU-hoz:

A bajtársam már mindent elmondott, így csak annyit jegyzek meg, hogy oldalunk megörökölte a Magus Birodalom, az Amon szerepjáték oldalai, az Ynevi Krónikák és a régi MAGUS.RPG.HU anyagait. Ezeket lektoráltuk, átrostáltuk és íme nektek bemutatjuk. Egyébként, nem csak a jó öreg cuccokat, hanem új, először csak nálunk olvasható anyagokat is raktunk fel, és fogunk még a jövőben is.

Zárásul mindenkit bíztatok, hogy küldje el nekünk legsikerültebb moduljait, karaktereit és a játékhoz hasznos egyéb elengedhetetlen kellékeit, hogy közös munkával javítsuk a lap színvonalát.

A’frad és mindenkinek jó kockajárást.

Mantriel


E frissítés alkalmával gyökeresen átalakult az Ynevi Krónikák, ami eddig ugyebár a m.a.g.u.s. neten publikált – főleg házi készítésű – kiegészítéseivel, pótlólagos leírásaival, és minden vele kapcsolatos cikkel foglalkozott. Hogy miért, és hogyan? Dióhéjban:

Az YK testvéroldala a [magus.rpg.hu] újra megnyitotta kapuit, és most én töltöm be a főszerkesztői posztot. Mivel rendeltetésüket nézve eddig nagyon hasonlóak voltak, elhatároztam, hogy más-más funkciót adok a két site-nak, ami jelen pillanatban ezt jelenti: míg a [magus.rpg.hu] a Cikkekkel, a Kalandozóknak és a Mesélőknek ajánlott Kiegészítésekkel, Letöltésekkel foglalkozik, addig az YK-n az Ynev világán játszódó történetek, legendák és költemények kapnak helyet. Így az YK most már teljes mértékben azonosulni tud a nevével: ,,Ynevi Krónikák”.

Tholrin


Kapcsolódó adatok Linkek/fórum

[http://magus.rpg.hu/]
[http://yk.rpg.hu/]
A szerző más irásai
Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
 

» Ugrás a fórumtémához