LFG.HU - Gyere és kapcsolódj ki!   Rovatok:    
ArtFantasyScifiAnimeFotokLFG.HU

 
Bõvített keresés

 
Regisztrált felhasználó
Felhasználónév:

Jelszó:

Automatikus bejelentkezés?

» Elfelejtett jelszó
» ART Fórum
» Impresszum


Véletlenszerû kép

Arab
Arab
Hozzászólás: 1
Bera.Karoly

 


Sánta Kira: Nani
Elõzõ kép:
hagureru  
 Következõ kép:
Tenshitachi


Teljes méret

     


Nani
Leírás: "Harmadik nap jön az első álom, ám további egy hét kell, hogy tényleg elhiggyem ami történik.
Otthon lábadozom, de nehezen bírom a bezártságot. Járkálok a lakásban, folyton a kezemet próbálgatva. Minden egyes centimétert, amennyivel feljebb tudom emelni, kínsziszegve ünneplek meg.
Bármennyire is elszánt voltam néhány napja, nyugtalanít a gondolat, hogy hátat fordítok Toulonak. Noha más futárcégek is vannak a piacon, nem lehetek biztos benne hogy szükség van rám. Mihez kezdek akkor? Na ezek azok a dolgok, amelyekre nem szívesen gondolok. Helyette bámulom a tévét, egyik doboz cigit szívom a másik után, és próbálom megőrizni a hidegvéremet. Néha szinte már hálás vagyok, amiért van mire fognom a tétlenséget. Egészségesen nehezen hitetném el magammal, hogy kézben tartom a dolgaimat.
Rheának nem beszélek nyomoromról, nem is keres sokszor. A névnapomon közösen felhívnak Nanival, és az a néhány percnyi beszélgetés több erőt önt belém, mint az összes eddig otthon töltött nap.
E tájt álmodom először. Bár megvisel, viszonylag hamar túllendülök rajta. Betudom a fáradtságnak, visszafojtott idegeskedésnek, és ébredés után néhány órával el is felejtem. Ám az elsőt követi a második, majd a harmadik. Ezt hívják lidércnyomásnak? Nem tudom.
Megzavarodva járok fel-alá, meg-megrázva a fejemet. Annyit iszom, mint még soha, mégis folyton szomjas vagyok.
Lassan megértem, miről beszélt Falle. Csak azt nem akarom elfogadni, hogy nem tehetek ellene semmit.
Kétségbeesésemben mindent kipróbálok, csak hogy ébren maradjak. Toulo szerencsére nem jelentkezik a kocsiért, ám fél kézzel vezetni sem tudok. Megpróbálom, persze, de legyőz a fájdalom. Így hát sétálok. Órákon át járom a kihalt utcákat. Mivel emberekkel nem sokat találkozom, kezdek furcsákat gondolni a világról. Talán az a legnehezebb, hogy nincs kivel beszélnem. Nincs, ami a normalitás mellett tartson.
Félrecsúsznak a határok. Lekapcsolom a fűtést, kitárok minden ablakot, remélve, hogy a hideg ébren tart. Végső kétségbeesésemben sérült kezemmel ütöm a falat, de az ordító kín sem elég, hogy eszemnél maradjak. A fal mellé zuhanva alszom el, fejem a poros parketton. És persze álmodom.
Hosszú ideig azt hittem, nem fájhat semmi jobban, mint az embert magát érő bántalom. És bár korábban már jött a cáfolat, most csontig vésődik belém. Álmaimban nem magamat kell féltenem. Hanem azokat, akik a legfontosabbak nekem. Szemlélője vagyok csak szenvedésüknek, de fájdalmukat a véremben érzem. Üvöltenék, de nincs hangom. Mozdulnék, de nem engedelmeskedik az izmom. Végül mikor apró, jajgató darabokra tép a borzalom, Nanit megkapom.
Virágsúly a karomon. Fakó arcához simul az arcom.
Csak ringatom. Ringatom a kislányom.
"
Kulcsszavak: Anime
Dátum: 2004.07.21. 08:33
Találat: 9099
Letöltve: 238
Értékelés: 4.68 (79 Szavazás)
Fázisképek  
Alkotó: Sánta Kira (Bio)
Nav: Kezdõlap / PRS / Sánta Kira / Nani

Elõzõ kép:
hagureru  
 Következõ kép:
Tenshitachi


Hozzászólás írásához ART login vagy RPG.HU Fórum azonosító (és oda belépés) szükséges.

RPG.HU Fórum név: Jelszó: [Regisztráció]
ART loginnév: Jelszó:

Beküldõ: Hozzászólás:
Administrator (BePe)
Admin

Csatlakozott: 2002.03.13.
Hozzászólás: 96
:five:

gratulalok gratulalok gratulalok :)
:leborul:

BePe
2004.07.21. 08:36 Offline Administrator (BePe) bepe at lfg.hu
Szelene
Vendég
:)

Huppla...véletlenül láttam meg ezt a linket....:)))) de nem bánom, hogy megnéztem ez meseszép....

Nem tudom milyen oldalon vagyok, de az biztos, hogy ide máskor is felnézek.

Akárki alkotása ez itt egyszerűen csak ámulok...
2004.07.21. 08:40  

Vendég
a profimunka

Nos, én nehezen ismerem ki magam a titokzatos történet-hátterekben, nem szoktam eltalálni a képről, hogy ki kicsoda, és miért úgy néz, ahogy néz, és mi történt a múltban, hogy mondják ezt japánul, és ki kinek a testvére (bár, ha a sötétebb hajú fiút és lányt nézem, ez elég valószínű... Szirmó-Kirkó, már megint benne vagy! ;-))... Én csak annyit tudok, hogy NAGYON tetszik, és sok ilyet akarok. Magamnak is, és másnak is. Csupa olyan szépet kívánok, mint ez a kép.

/Azért a két pasit meghagyom Nektek, csajok. Mert tippjeim azért vannak. Főleg a szőkéről./

Ui.: Ki kapja a kislányt, kitől? A szőke angyal hozza?
2004.07.21. 11:21  
Kira
Vendég
hahó

Bepe> Szelene> sajnálom, hogy a történetből ennyit mutathatok fel csak... Bár... végülis a történet majd felmutatja magát...! :) (Haha, szólj ám a címről és a névről, ha megvannak :)
Mó> Tudod, ebben a 'mesében' pont az a jó, hogy halkan sejlenek csak fel a dolgok. És... Érzésekből áll össze az is, hogy mi történik. (Egyébiránt a testvérek tényleg testvérek, mégiscsak megláttad... :örül:
ui: Kedves tőled, hogy ránk hagyományozod a pasikat... ;) Dehát igazából a saját maguk tulajdonai... Hehh, ;) Főleg a szőke... :D
re ui: A kislányt nem a Szőkeangyal hozza...ööö... teljesen földi síkon vett részt benne anno, hogy "megérkezzen"... Nna. Szóval az övé. :mosoly:
2004.07.21. 14:42  
Liptak.Laszlo (Lipi)
Tag

Csatlakozott: 2002.09.19.
Hozzászólás: 390
Kritika:)

Hello!

Tökéletes technika, remek színkompozíció és anatómia. Ez a képed mégis kevésbé tetszik, mint az előző. Mindez persze IMHO, és abszolút szubjektív. Igazából az egyik oka ennek, hogy magamban kicsit attól félek, hogy te is (mint Linda Bergkvist) kezdesz majd elmenni a vegytisztaság, ill. az androgén férfi-női ábrázolás felé. Ez persze nem baj, nyilván a te ízlésvilágod, és úgy fested meg a karaktereidet, ahogy akarod. Én biztos nem lennék képes ennyire profin elkészíteni egy hasonló témát. De visszatérve az előző témához, nekem anno több mint két éves harcom volt Lindával, ami abból adódott, hogy nem tűrte a kritikát (ez of course rád EGYÁLTALÁN nem vonatkozik) és minden számára nem tetsző véleményen vérig sértődött. Szóval az emlék a múltból: Linda hihetetlen tökélyre fejlesztette a technikáját és színkompozícióját, majd elkezdett steril szépségeket festeni. Androgén alakok, témátlan kompozíciók, negédes giccsek, amik fájdalmasan célba találtak jónéhány önértékelési válságban szenvedő, szépmániás, fotórealisztikus képeket követelő rajongójánál. Egy idő után ráadásul L. belefagyott a statikus beállításokba, és palettába. Nekem a rajzolás/festés többről szól, talán ezért is ejt ámulatba Papp Norbi és a többi művész néha kissé elvontabb, de annál több mélységet, szimbólizmust vagy épp ötletet hordozó képe. Nem párhuzamot akarok vonni, csupán pl. a karok között lebegő ártatlan gyermek a képeden hmmm... olyan részlet, ami nekem túl direkt. De persze én, mint "Lipi" kicsit nehezebben fogadok be ilyet... Hehehe...

IMHO mégegyszer: talán a legtehetségesebb ART.RPG.HU művész vagy, ezért is drukkolok neked és merem leírni őszintén a véleményem - remélem nem bántottalak meg. Még valami: az előző képed dinamizmusa és levegős vonalai, szabadabb, szétterülő kompozíciója közelebb áll hozzám, talán ezért lenne ez csak 4-es, ha osztályozni kéne. Persze szigorúan csak a saját potenciálodhoz képest - egyébként ez még mindíg az 5-ös fölé kategória itt az ART.RPG.HU-n, és a korábbi munkáidhoz képest...

Sok sikert, és bocs, ha valami rosszat írtam. Minden csak magánvélemény...

LL
2004.07.21. 15:09 Offline Liptak.Laszlo (Lipi) merinet at freemail.hu http://member.rpg.hu/liptak
Kira
Vendég
Lipi, én téged most... kedvellek na... :D

Megfogalmaztad amiről nem-oly-rég én is épp "sírtam" a... ööö... nővéremnek. (ti. az író)
Nehezen engedtem el ezt a rajzot, mert én is éreztem amit leírtál - kissé realisztikusabb, mint amit szerettem volna:) Túldolgoztam, és mégsem volt - nemhogy "befejezettség érzésem" -, "abbahagyottság" sem ;) Igazából, az előző kép "kiszakadásán" túl itt most szerettem volna kicsit jobban megmutatni a karaktereket... Jobban beléjük bújni, velük lenni... És... valahogy "erősebben" megjeleníteni őket. Ennyi csak a mentségem;)
Szóval örülök, hogy kimondtad, mert feszített engem is a dolog picit. Ettől függetlenül szeretem őket nagyon, így is, ahogy kibújtak végül... :) (Szerencsére ott a történet, az a lényeg :)

Szóval nem célom, hogy Borisza Valléjhó legyek;) /Linda Bergkvist-et nem ismerem, de megnézem majd/- nem kedvelem azt a fajta mindentkimondok stílust...

Stílusban állomás ez a rajzom, hangulatban bevállalom teljesen :}

Pusza, és kösze a hozzászólást, komolyan!! :) :*
2004.07.21. 16:19  
Évi
Vendég
Hát ez merőben más

Nos,nem titkolom,hogy meglepett a kép.
Mindez azt takarja,hogy tetszik,ám más,amit én reméltem.Talán,mert nem gondoltam bizonyos hasonlóságokat....
Mindenesetre...
Ez tényleg klassz thól-nin!!!Ugyanaz a klassz misztikusság, a különös hangulat, ami belengi a sztorit,de mégis valahogy sokkal kézzelfoghatóbbak így az alakok.
Annyira édi a Nani!!!Ja,és a gatyó is a farmer alatt!!
Az a fickó ott hátul netán az én szívem csücske?Vagy nem.
Jók a csajok!!Meg a rózsaszín aura-szárny,ez király ötlet.
Igaz,ez a kép nem olyan törékeny,mint az első ebben a témában,és látom,hogy technikát újítottál,de máris szeretem a színeit.
2004.07.21. 17:49  
Csilla
Vendég
:)

Megnéztem ám... :)
Wow... totál más, mint az előző, még a pasik is felnőttek közben :D
Alig várom már a következőt (és Zsolt is)
2004.07.21. 18:33  
Amon
Vendég
@)~~>~~~~~~~

Már eddig is feltétlen rajongó(d)ja voltam a rajzaidnak (is ;)), de ezután a kép után nem is tudom, hogy mit mondjak. :leborul:
Egyszerűen gyönyörű.
(és ezen a képen is vannak ismerős arcvonások ;))

S végül természetesen igazad volt, a téma önmagában is megérint, hát még egy ilyen illusztrációval kiegészítve. A kettő együtt csodálatos.
2004.07.21. 20:50  
Papp.Norbert
Tag

Csatlakozott: 2003.03.26.
Hozzászólás: 222
hát igen

Elég kellemes érzés mikor érzed, hogy képről képre jobban sikerül. Amolyan evés közben jön meg az étvágy hangulat szokott rám törni ilyenkor nem tudom te, hogy vagy ezzel. De ha én ilyen minőségű képet készítenék akkor el sem akarnám engedni a tabletemet. :) :) :)

Szóval nagyon szép lett és nagyon korrektül kidolgozott. Innentől érdemesebb ugyebár azon gondolkozni, hogy mit is csinálj, mert azt már tudod hogyan tedd meg.

Ami Lipi hozzászólását illeti, meg a sterilitást a képeken, hát..igen. Érdekes de (csak magamból kiindulva) nem gondolkodom meg töprengek miközben valami képet készítek. Az elején persze gondolati síkon születik a kép, de utána sokkal inkább az érzések viszik a kezemet. Azt, hogy melyik vonalat hova húzom stb. sokkal inkább ösztönösen teszem sem mint okosan kigondolva, és ez igaz a kompozícióra is. Valahogy egyben 'érzem' a képet. Ez most elég furcsán és talán nagyképűen is hangzik de valahogy nem tudtam szebben körülírni. A sterilitáshoz meg kb. annyi köze van, hogy ha gondolkodsz és nem érzésből alkotsz akkor a kép hajlamos bemerevedni, a figurák pedig mesterkéltek és 'élettelenek' ergo sterilek lesznek. Hiszen pont attól élők, hogy bennük van a lendület, vagy akármi lyen érzelem tükröződése.

Mindez persze csak az én véleményem, amivel lehet egyet nem érteni.

De hajrá és várjuk a többit :)
2004.07.21. 21:56 Offline Papp.Norbert pappnorbert33 at gmail.com http://www.pappnorbert.com
Fonai-Szabo.Zsuzsanna (Sally)
Tag

Csatlakozott: 2004.05.25.
Hozzászólás: 227
Vérprofi

Nagyon Grats!
Világszínvonal. Simán.:) Dehát nyilván Te is tudod.

Szerintem...
Talán csak attól van ez a 'sterillizálódás' (én is egyetértek Lipivel), hogy regényt illusztrálsz.
Ülj le, ha valami 'outban' mellbevág, felkavar, és ess neki a papírnak/rajztáblának/akárminek és dobd fel a vázlatokat. Ha lesz amit érdemesnek találsz kidolgozásra, tuti lesz súlya az eredménynek minden szempontból.

Nehari nem akarok tanácsokat adni, messze nincs rá szükséged, csak saját tapasztalatot írok.:)

További mindenjókat!!
Sally
2004.07.22. 08:51 Offline Fonai-Szabo.Zsuzsanna (Sally) zsuzsa at fonai-szabo.hu http://www.fonai-szabo.hu
Rorimack
Vendég
ragyogó!

Nem érzek semmi sterilitást a képen, s nem találom az androgün szereplőket sem. :)

A kép önmagában is tökéletes, de könyvborítóként még inkább az!

(és a lángoló irodaházak...)
2004.07.22. 08:58  
Algieba
Vendég
Szia!

Szóval a nővéred az író :D Nálunk én vagyok az író és a középső húgom a rajzművész, aki a grafikus szakra nem férvén be, festőnek készül. Sajnos nem a veleszületett tehetségét követi, ami az agyag, üveg, szóval a testesebb kézimunkákra teremtette, hanem az ecset bűvöletében kínlódik. Na, nem mindenkinek való a festés és a rajz. Te szerencsére a festészetee születtél. Nagyon finomak a munkáid, valóban nagyobb közönség elé valók. Nővéred regénye mikor jelenik meg? Egyáltalán hol lehet finom művészlelkekkel találkozni? Itt a végeken kevesen vagyunk.
2004.07.22. 12:18  
Kira
Vendég
net nehézségek árán

> Évi> Halihó.:) Nos igen, Haru tekintetében Te vagy - leszámítva természetesen Anit - a mérvadó kritikus :) Jobban "látszik"? :) (Mindenesetre legalább lánynak nem nézték ;)) Színekben próbálkoztam az elején a csontfehérrel, és az ezüst-barnával, de valami miatt belobbant a kép... Hiába no, Late, Late...
ui: Látod én nem is fogalmaztam meg, amit Te kimondtál; hogy Falle töri meg a szimmetriát... De tényleg így van... :) Köszi a ráérzéseidet, mindig megtalálsz velük!! :puszi:
> Csilla> :üdv: tapogatózom ;)
> Amon> Sajna nem tudom belőni a történet stílusát... (?) így azt sem tudom megkérdezni, bejönne-e Neked... De azt hiszem vonható némely párhuzam "köztetek", szóval... ráéreznél bizosan (illetve fogsz majd :))
> Kitudja: tényleg, milyen stílus ez a stílus/téma...? Nem fantasy, nem scifi .... hanem...?
> Norbi> Tényleg nehezen szabadulok a .Digitáblámtól. egy ideje... :D Tény, hogy meg is van ennek a veszélye, cerát rég használtam már :(
Az érzés-vezette kezeket maximálisan értem (érzem. ;) Hasonlóképp műxöm én is. Sőt! Sz'tem még nálad is jobban; legtöbbször ugyanis a tapasztalat-hiányát is ezzel köszörülöm ki. ;) (Értsd arányok, anatómia...) Szóval ráérzéssel megy a dolog. Jó hallani, hogy komolyabb tudással bíró egyéneknél is hasonlóképp megy ez :)) Komolyan, tök jó, amiket írtál! Gondolkodva egyébként nem is tudom, lehet-e alkotni... (biztos lehet, de tőlem távol áll, az is szent... :D ) Igen, megfogalmazza az ember, mit is akar látni maga előtt, de onnantól kezdve a sodrás, a ... ráérzések éppoly erővel viszik... Legalábbis a legtöbb esetben. Nem? :)
Köszönöm a hozzászólásod, örülök a véleményednek, mert tényleg nagyra tartom a stílusod, a kifejezésmódod. Színhasználatban is, vagy a síma tus/ceruza vonalasságban... Ott látszik csak igazán a "szerkezeti helyesség" :bólogat: Hamarabb kilóg, ha nem stimmel valami. (Na jah, ebből a vonalasságból szeretnék még beleszőni egy cseppett a fenti, per előző képek stílusába, akkor lennék kábé elégedett! ;))
> Sally> :helyesbít, helyesbít!: :) Leültem :) Abszolút 'outban' és abszolút eltalálva... :) Pont hogy erről volt szó (miként az előbbi rajz esetében is.) :} Csak immár kíváncsibb voltam Harura, Late-re, Kattóra, Falléra... no és persze Nanira, ezért esett jól az is, hogy kicsit "direktebb" mód jöttek elő... :)) Szóval - végülis - mégis egyről beszélünk, igaz. Azért sterilebb, mert jobban szerettem volna látni őket... :) (az íróról nem is beszélve... Valójában csak segíteni szerettem volna neki, hogy ne kelljen leírnia olyan evidens dolgokat, mint hogy; vörös-hajú, szőke... - :D Tényleg... nem is tudom, végül le vannak ezek a dolgok írva...?! ;) Sally, a Tükör című képed még mindig az egyik kedvencem egyébként - tovább tudtam álmodni... Így a vonalasságról szóló esszémet Nálad is megismételném... (ld Norbihoz címzett hablámban :) Pusza, és köszi a hozzászólást!! :*
> Rorimack> Szijja :)) Ez a 'lobbanás' az, ("lángoló irodaházak"), aminek nem tudtam útját állni... Így alakult, bejött... (Nem leled nyomát androgünitásnak...? :lol: Anime, manga ō!! :) Kösze a bíztatást, hozzá(nk)értőként továbbra is sokat nyom a latba! :nod:
> Algieba > szia :) Anyum pont fordítva játszotta el a dolgot, mint a húgod... :D Grafikus szívvel kerámiát és üveget tanult... :) Természetesen hobbiból inkább a grafikát üzi, azóta is. Köszi a "finomat", jól esik :) A regény még zajlik, de amint befejezi 'Ana', sz'tem megy a kiadóba. Azt pontosan nem tudom mikor... :( Várom én is :))
A finom-művészlélekséget nem jelenthetem ki kategórikusan, de ehelyütt (evégen ;)szívesen látott vendég vagy, az biztos!!
2004.07.22. 15:25  
Nimphel
Vendég
ez igen...

hoztad a szokásos színvonalat,gratulálok... nagyon,nagyon jó...
2004.07.22. 19:06  
Haiiro
Vendég
DK

Mit mondhatnék?

Lenne mit...

Jót is. Rosszat is.

De inkább hallgatok.

S szívesen hallanék is ám.

Akár rosszat is.

Jitsu:
}=={
2004.07.26. 00:48  
Algieba
Vendég
Szia!

Mely végeken laksz? Én az ország dél-keleti sarkában ücsörgök az írógépem előtt.
Érdeklődve várom a nővéred regényét.
Kellemes nyarat!

Ui.: Nekem is kell egy tehetséges hugi, aki tud festeni! :D Szegény Emesém hősiesen küzd az Aranyfüst borítótervével...

Rorimack: Megdobhatnál egy levéllel, te kis ördöge írói lelkiismeretemnek.
2004.07.26. 10:28  
Santa.Kira
Tag

Csatlakozott: 2003.08.04.
Hozzászólás: 196
többeknek

> Nimphel> kösze!Bár azt tényleg nem tudom, lehet-é nálam szokásos dolgokról beszélni... :nemtudja...: ;) Remélem egyre inkább, hogy mégis... :)
>Haiiro> Szia Te 'sasori'-birodalom :)) Ha lenne mit, miért nem mondod...? (mert akkor nem lennél sasori birodalom...;)) S hallani mit hallanál? Mondok rosszat, oke: letört a kacsa sáljának egyik fele :( Mitöbb el is veszett... :(( Reszelünk neki legközelebb pótot? Vagy maradjon avantgard...?
A legközelebbi sayonara-ig, puszpáng... HamuHime
> Algieba> Itten lakom Közép-Fent, a Hegyen. (Az egyiken) 'Ito' regénye alakulgat, igazából erről vele kéne beszélj :) Emesének pedig sok sikert! :)) Ha megérinti a sztori, nem hiszem, hogy gond lenne a borítóval! :)) (Miről szól különben...? :)
2004.07.26. 20:43 Offline Santa.Kira kirasantart at yahoo.co.uk http://kirasanta.com/
Santa.Kira
Tag

Csatlakozott: 2003.08.04.
Hozzászólás: 196
kicsithad'2

"Kétszintes épület előtt állunk meg. Tágas, utcára néző ablakok. Az ajtó fölött fából faragott tábla. „Noé”. Lassan, hitetlenkedve szállok ki a kocsiból. Mire benyitok az ajtón, ő a telefont letéve már intézkedik. Fiatal lányt gyötör ellentmondást nem tűrő stílusával.
- Tegnap beszéltem a főnökével. Az ötven literes lesz, és hozzá... - körbepillant - Aranyhalak. Mondjuk egy tucat.
- Algamentesítő? Hőmérséklet-szabályozó? Ezeket az alapfelszerelésen felül kell megvenni, ha kívánja...
- Igen, igen - türelmetlenül bólogat.
- Szeretné kiválasztani a halakat?
- Dehogy akarom! Szedjék ki őket, és hozzák. Sietek.
Megdörzsöli a halántékát és körbe fordul. Körülöttünk padlótól a mennyezetig akváriumok. Halkan hullámzó fények. Sápadt-arany, fakókék, sötétzöld.
- Nem is tudom...azok a fátyolhalak jópofák, nem? - felém fordul, de mire bármit is mondhatnék, legyint. - Mindegy. Igyekezzenek már, a fenébe!
Zsebre tett kézzel állok mögötte. Aztán lassan közelebb lépek a szemmagasságban előttem lévő üvegkalithoz. Nézem a benne ringó folyékony selymet.
Szemernyi gondolat.
Szeretet. Szelídség. Figyelem.
Érintés a vállamon.
- Late?
Megfordulok. Előttem áll, egészen közel. Komoly az arca.
- Mi van?
Megrázom a fejem. Képtelen lennék szólni. Úgy néz, mintha olvasna belőlem.
- Kinek lesz? - kérdezem nagy nehezen, csak hogy megtörjem figyelmét.
- Ja, ez? - megrántja a vállát. - Hát a lányodnak. Vagy nem erre vágyik?
Egy pillanatig fel sem fogom, amit mond. Arca visszagúnyolja döbbent arcom.
- Na gyerünk - mondja aztán és megvakarja az állát. - Fontosabb dolgom is van ma még.
Utolsó pillanatban fékezek. Nem őt ütöm meg, a legközelebbi akváriumba vág az öklöm.
Cukorként roppan az üveg ujjaim alatt. A vér melege és a víz hűvöse egyszerre simít meg.
Elnyílik a szája, de csak egy pillanatra hökken. Aztán hátralép a kiömlő víz elől, és gúnyosan megbiccenti a fejét. A körülöttünk támadó zűrzavartól alig hallom a hangját.
- Ez az - mondja - Csak így tovább, Late.
"
2004.07.26. 20:45 Offline Santa.Kira kirasantart at yahoo.co.uk http://kirasanta.com/
Csilla
Vendég
kicsithadd

ÁÁÁ!

Folytatódott!

Nélkülem! Még! Még! Még!

:)
2004.07.27. 06:19  
Algieba
Vendég
Szia!

Mi a nővéred emilje?
A regényem története kicsit hosszú, erről majd később írok, amikor több időm lesz.
2004.07.29. 17:20  
Bubi
Vendég
Kérés

Hi!

Probaltam Kiranak irni ICQ-ba, de ugy latszik nem hasznalja nagyon, ezert irok ide, hatha. Tehat a kovetkezot, tulajdonkeppen kernem. Lehet hogy ez igy nem mukodik, de proba szerencse.
Tehat, nagyon tetszenek a kepeid, lelegzetelallito nemelyik, es hat... Szoval, ha ne adj isten, nekem van egy koncepciom, es ez neked is tetszene (mivel en sajnos, ilyen muveszetekben nem vagyok jartas), akkor esetleg el tudnad kesziteni?
Azert irtam ide, mert nem tudtam, hol lehet teged elerni.
Noh ezt szerettem volna.

Tisztelettel: Bubi
2004.08.12. 15:36  
Santa.Kira
Tag

Csatlakozott: 2003.08.04.
Hozzászólás: 196
kuc-kuc

sziasztok :>
Csőrike> Folytatódik, josz. :)) Bár szerintem ne kívánd, hogy benne légy, ippeg most... Ehem. ;/
Algieba> Szióka, küldj egy emilt, ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot, azt én továbbítom, és magatokra hagylak benneteket jól! ;)) Pusza!
Bubi> Az emilcímem műxik még, az icuka sajnos nem akar elindulni a gépemen, már jó ideje. Mindenesetre emilen megtalálsz azokkal a koncepciókkal... :) Muta! :) (És köszi a megelőlegezett bizodalmat ;} ) Szia!
2004.08.13. 17:16 Offline Santa.Kira kirasantart at yahoo.co.uk http://kirasanta.com/
Bubi
Vendég
re

Szia!

Igen, csak ha ranyomok arra hogy email, akkor azt irja "lepj be, vagy nincs jogosultsagod". Igy megprobaltam a profile-odbol kivenni a cimed, szolj ha rossz helyre kuldtem.

Bubi
2004.08.13. 17:44  
KATHERINE
Vendég
ABOUT THE COVER.

I think the cover is great for the right age.
2004.09.10. 22:29  
Derfel
Vendég
Tiszteletem!

Volna egy kérdésem, ha nem szakmai titok: mivel készítetted a rajzot?
2004.10.24. 17:49  
Santa.Kira
Tag

Csatlakozott: 2003.08.04.
Hozzászólás: 196
elnezest

>Algieba> Szioka, otthonmaradt minden cuccom, ami a szamitogepemen volt, igy az elerhetoseged is, a leveleddel egyutt...:( El tudnad kuldeni meg egyszer a cimed? Amiota kint vagyok, szakadozottak ugyan a nethezjutasi lehetosegeim, de a felreerteseket mindenkepp szeretnem elkerulni...
>Adorjan> De kedves vagy, kosze nagyon! Orulok, hogy beneztel!!
>Derfel> Photoshop. Az a bajom, hogy ha megszokok valamit, nehezen valtok, pedig tudom, festegetes celjara a painter az igazi... Mas a kezelofelulete, es nem volt ra energiam, hogy belemelyedjek. Mostanaban meg lehetoségem nincs. Remelem majd valtozik a helyzet.
2004.10.29. 16:10 Offline Santa.Kira kirasantart at yahoo.co.uk http://kirasanta.com/
Derfel
Vendég
semmi baj

Wow... Az egészet a fehér "laptól" kezdve? Tyűűű
2004.10.31. 00:45  
Santa.Kira
Tag

Csatlakozott: 2003.08.04.
Hozzászólás: 196
Derfel

jobb kulonben elorajzolni, meg ha utana geppel maszatol is az ember. Legalabbis most igy erzem... de valszeg gyakorlat es szint kerdese. Szio!
2005.01.07. 11:01 Offline Santa.Kira kirasantart at yahoo.co.uk http://kirasanta.com/
Rewan
Vendég
gratula

Megnéztem már az itt fentlevő összes képed, de ez tetszik a leges- leges- leges- legjobban!!
2005.05.12. 15:39  
Santa.Kira
Tag

Csatlakozott: 2003.08.04.
Hozzászólás: 196
Szia Rewan

Koszonom a velemenyed! Szeretek visszaterni hozza, es csiszolgatni rajta. Alig varom hogy elkeszuljon! /khm. eselytelen, de sebaj :D :)))
2005.05.18. 10:42 Offline Santa.Kira kirasantart at yahoo.co.uk http://kirasanta.com/
UFO
Vendég
Remmmmekk....

Imádom ezt a kéept....ííííííímádom.Nem találok szavakat rajzodra,de az összes többire sem....tehetség?Azzz....nem igazán illik rád...öhm...mondjuk talán a legjobb művész az erpégén,és lassacskán egyre feljebb tornássza magát a ranglétrán,eljutva máshova....
Szépek a képeid,nekem ez a véleményem.És ngaony jó művész vagy...egy igazi nagy tehetség.
2005.05.18. 19:32  
Santa.Kira
Tag

Csatlakozott: 2003.08.04.
Hozzászólás: 196
Ufo:

kosze a kedves szavakat! Plane hogy magukba foglalnak egy kis biztatast is:))
szoval koszonom:,
2005.05.20. 17:17 Offline Santa.Kira kirasantart at yahoo.co.uk http://kirasanta.com/
Because
Vendég
Szia! :)

Ez egyszerűen fantasztikus!!!!!!!!!!!!! :)
2005.08.24. 13:05  
Santa.Kira
Tag

Csatlakozott: 2003.08.04.
Hozzászólás: 196
Szia because:)

valtozott:) nemsoka leszippantom innen aztan coming a borito verzio.
2005.09.03. 17:16 Offline Santa.Kira kirasantart at yahoo.co.uk http://kirasanta.com/
Uriel
Vendég
wow

Jájistenem... hát te nem is ember vagy hanem istennő ^^ Ez nagyon jó lett. Nem is mondok mást, előttem már megtették ^^
2006.02.13. 17:17  
livee
Vendég
.

nem is mondok semmit.


:D
2006.07.04. 12:18  
Kira
Vendég
Uriel, Livee

és akkor még nem is olvastátok!!:) hmm
2006.07.06. 14:16  
Penion
Vendég
Elismerés

Hello!
Jó ideje megvan ez a kép, de nem tudtam ki az alkotó.
Aztán most rábukkantam. Már első látásra beleszerettem még régen.
Elolvasván a kommenteket, magamra ismertem Liptak.Laszlo írásában, mint önértékelési válságban szenvedő, szépmániás Bergkvist (és Jean Tay) rajongó.

Sokan szeretik a nemtelen szépséget.

Szerintem ez az egyik legjobb képed.
2006.12.03. 15:36  
Jász Ervin
Vendég
direx

Olvassa el bárki a 2 képpel ezelőtti írásomat!!!!!!!
Fullra az a véleményem!!!!!
2007.03.15. 21:56  
Algieba
Vendég
Szia!

Láttam, átdolgoztad a képet a borítóhoz. Kellett az a felső a fickóra? ;-)

Érdekes regény lehet a Körbe ég a részlet alapján.

Üdv!
Andrea

Ui.: Hm, van valami honlapod, blogod? Valami, ahol friss híreket közölsz magadról, munkáidról.
2007.03.21. 19:26  
dav
Vendég
vad

Egyet nem értek, ha ilyen tökéletesek a színes képeid miért olyan bűn rosszak a ceruzarajzaid?
Két különbőző ember vagy személyiség egy név alatt...vagy talán csalunk?
2007.10.17. 01:48  
Jorzsits.Eszter
Vendég

Csatlakozott: 2008.08.15.
Hozzászólás: 3
mmm:)

Te aztán isteni pasikat tudsz rajzolni:)
2008.08.15. 13:21 Offline Jorzsits.Eszter 

Design: Art4Heart
 

Copyright RPG.HU