LFG.HU - Gyere és kapcsolódj ki!   Rovatok:    
ArtFantasyScifiAnimeFotokLFG.HU

 
Bõvített keresés

 
Regisztrált felhasználó
Felhasználónév:

Jelszó:

Automatikus bejelentkezés?

» Elfelejtett jelszó
» ART Fórum
» Impresszum


Véletlenszerû kép

Fél ork
Fél ork
Hozzászólás: 0
Toth.Zoltan

 


Szendrei Tibor: Emotion
Elõzõ kép:
A sors kereke  
 Következõ kép:
Goblinok


Teljes méret

     


Emotion
Leírás: Koncept egy filmhez
Kulcsszavak: Fantasy
Dátum: 2009.08.23. 18:19
Találat: 2774
Letöltve: 0
Értékelés: 4.41 (12 Szavazás)
Fázisképek  
Alkotó: Szendrei Tibor (Bio)
Nav: Kezdõlap / PRS / Szendrei Tibor / Emotion

Elõzõ kép:
A sors kereke  
 Következõ kép:
Goblinok


Hozzászólás írásához ART login vagy RPG.HU Fórum azonosító (és oda belépés) szükséges.

RPG.HU Fórum név: Jelszó: [Regisztráció]
ART loginnév: Jelszó:

Beküldõ: Hozzászólás:
Rostos
Vendég
Opera

Kellemes, sokat sejtető kompozíció.
Engem leginkább egy operajelenetre emlékeztet, ahol miután leszúrják a szereplőt, az haldoklása közben még elénekel egy áriát :-)
2009.08.24. 09:57  
Eszti
Vendég
*nem írtam tárgyat a hozzászóláshoz*

a háttérben megjelenő alakok jók, a két főhős viszont...az ember ha mellbe szúrják nem kalimpál összevissza, a nőnek pedig mind a két lába be van hajlítva ha jól látom, ok, ok, hogy szép legyen meg minden, de így nem lehet állni, mert felborul:D
egyébként ok.
2009.08.24. 15:33  
Zsilvolgyi.Csaba + (Max)
Tag

Csatlakozott: 2002.09.21.
Hozzászólás: 618
jaj

:)
És mi történik a képen?
2009.08.24. 17:26 Offline Zsilvolgyi.Csaba   + (Max) mail at artofmax.com http://artofmax.com
Kengó
Vendég
Mi a drámai történés?!

Na most az a helyzet, hogy szerintem kihúzza, és nem betolja a női hölgy a pengét, de felkavarodott a gyomra, és azért tipickél oly riadtan a formás lábain.

Történt ugyanis, hogy a férfiú hazajött ken-jutsu edzésről fáradtan, lerongyolódva. Ám most nem üdítette az otthon meghitt illata. Még csak körül sem nézett bágyadt, de elégedett mosollyal, ó nem! Ugyanis már a dojoban észrevett egy fránya vakrozsda foltot a katanáján, így hát hazaérve egyből a parazsas serpenyőhöz hajtotta az aggodalom, hogy a fénynél megnézze, mit tehet.
Teljesen tanácstalan volt!
Pechjére! Ha számolta volna, most tudja; élete kerek százezredik kétségbeejtő hezitációjába keveredett. Ez a váratlan jubileum egyszerre szabadította a nyakába korábbi életének jó- és rossz-tanácsadó angyalkáit és démonait, akik "MEGLEPETÉÉÉS!!!" ordítással törtek elő az oszlopok közül.
No, bődült erre oly választ hősünk rémület gyantázta torkával, hogy asztal borult, üveg repedt, hívatlan vendég a falnak penderült. De ez semmi! Még egy tripla helyből hátra szaltót is ugrott őkelme. De jaj! A remekbe szabott produkció gyászos eseménybe torkollott!!! Nem elég, hogy a méregdrága ántikolt sárgaréz parázstartó felborult, de bizony hősünk is úgy gurult végig a lépcsőn, mint egy jobb időket látott futószőnyeg. Bokája kimarjult, térde kibicsaklott, és a nemes penge egyenest a melle húsába fúródott. Nemes szervet szerencsére nem ért, de a helyzet mégse ment tréfaszámba, mert szegény sebesült kaparászó keze mindössze csak a beretvánál élesebb pengéig ért, a markolatot egy bakarasz híján meg nem ragadhatta! Az ujjait mégsem metélhette le, az csak a bajt tetézte volna, ugyebár, így hát mit tehetett mást, asszonykájának kezdett szívszaggatóan kiáltozni: "Gyere már anyjuk, oszt húzd ki belőlem ezt az átok békanyúzót, mert ez a sok hülye itt körülöttem mást se tud csak sápítozni meg röhögni, ha már megcsinálta a bajt! De csak álljak fel, úgy vágom nyakon mindet, hogy a saját térdétől kapja a párját!!!"
Eme rimánkodó szavakat hallva, amitől a pogány szíve meglágyult volna, szaladt, mit szaladt, röpült segítségére hű asszonykája, még arra is fittyet hányva, hogy mezítelen, rózsás talpacskáját véresre sebzi a szanaszét hentergő üvegszilánk, és az bemocskolja a márvány járólapokat, pedig annak a felcsiszolása nem olcsó mulatság ám! De ő csak a szeretett ura mellkasából meredő japáni fegyvert látta, s megragadta hószín kezecskéjével, és bár fenemód rogyadozott a térdecskéje, húzta, ahogy ereje engedte!

És éppen ezt drámai a pillanatot kapta konceptje hegyére a művész! Ugye eltaláltam?
2009.08.24. 20:07  
Kengó
Vendég
Khmmm...

Nézd el nekem kedves Tibor, de menthetetlenül hülye vagyok...
A kép pedig igenis tetszik, éppen azért nézegettem fertályóránál is tovább, mígnem beteg elmém kirukkolt a fenti történettel. (Zichy képeivel is ugyanez a helyzet nálam, ha ez mentség bármire is.)
2009.08.24. 20:16  
Kertesz.Mate.Zoltan (KMZ)
Tag

Csatlakozott: 2005.08.08.
Hozzászólás: 319
.

Kengó nem is írhatta volna cifrábban benyomásait, nekem már ez is feladat volt, nemhogy kritizálni....egy szó mint száz: a cím mégiscsak fontos: Mégisa miféle érzelem? Én is kanyarinthatnék egy jópofa háttértörténetet a kép mögé, de minek? Hisz nem tudok...A lány éppenhogycsak kihúzza a kardot kifejezéstelen szoborarccal a srácból, aki próbál egyfajta hiteles érzelmet csalni az arcára, just for the attention. Igen...egyfajta izzadságszagú teátrálisnak művészinek reklámozott, de cseppet sem sikerült sznídarab főpróbájának tűnik a legnevesebb kritikusok előtt: A díszlet jó, a játék rossz. Átfogalmazva: A név, jó, a technika rossz.Kedves Tibor, mielőtt nagy szavakkal dobálóznánk, mégiscsak keressük az egyszerűbb támát. Persze no offense...ez szubjektív dolog. De nekem, mint KMZ-nek, az emotion többet kínál, és esetedben egy beállított üres jeleneted ad. Persze nekem nagyok és (mivel ittas vagyok enyhén) és szélsőségesek a kívánalmaim. A kép és í cím nem koherens. A kép JÓ, de nem annyira, amennyire elnevezted. Mégis mit akartál a keretező túlvilági lényekkel? Talán kompenzánlják a főalakok üres pózolását? Aligha, szépiának elmegy, de egyébként semminek sem...
2009.08.25. 00:16 Offline Kertesz.Mate.Zoltan (KMZ) bardfromwales at freemail.hu
Szendrei.Tibor
Tag

Csatlakozott: 2005.10.03.
Hozzászólás: 119
:) kösz

Ez a kép igazából nem is koncept, bár technikailag nincs benne több. Ahhoz, hogy teljesen érthető legyen, meg kellene nézni az egész filmet, ugyanis ez a kép mindössze néhány másodpercre tűnik fel a közel két órás alkotásban (teljesen még én sem láttam). A film a szerelemről, árulásról, túlélésről szól, meg ami közte van. Ez a jelenet az árulás részhez tartozik, ahogy a fiú megélte érzéseiben. Szereti a lányt, még akkor is, amikor az már össze-vissza kaszabolta. Nem védekezik, csak kérdő tekintettel szenved. A lány az utolsó döfés (?) után éppen húzza kifelé a kardját volt szerelméből. Próbál hideg, és szenvtelen lenni, de azért egy könnycsep megjelenik a szeme tövében (ez ebben a méretben nem nagyon látszik). Ezért is rogyasztottam be a lábát, hogy valahogy érzékeltessem az érzelmi instabilitását.
A film készítője elmondta érzéseit, kívánságait a képpel kapcsolatban. Ez lett belőle. Lehet, kicsit teátrális, dehát "színház az egész világ". :)

Kengó - azért a te sztorid se rossz. :)
.
2009.08.25. 10:38 Offline Szendrei.Tibor szendrei.tibor at freemail.hu http://www.szendreiart.com
Jee
Vendég
nem az utolsó

Ez a döfés nem feltétlenül az utolsó, hiszen vállon szúrta, szóval ha a tüdeje nem sérült, akkor , bár fájdalmas, meg vérveszteség, meg minden, de túlélhető - ahogy az életben is sok minden.

A nő állása elég fura, stabilnak valóban nem mondható. Éppen meg lehet így állni egy darabig, de azért fura.

A háttérben az egyik Mucius (hogy írják...) szörnyben?
2009.09.01. 19:09   

Design: Art4Heart
 

Copyright RPG.HU