RPG.HU - Létező világ a fantáziád határán   Rovatok:    
ArtFantasyScifiAnimeFotokRPG.HU

Bővített keresés

 
Regisztráló felhasználóknak

» Címlap

 

 

 


ART.RPG.HU

Impresszum


Az ART.RPG nem csak egy galéria, hanem egy mûvészeti közösség is, célja a magyar fantasy és sci-fi mûvészek (a késõbbiekben külföldi mûvészek csatlakozását is tervezzük) munkáinak publikálása, összegyûjtése. Lehetõség szerint szeretnénk egyben szórakoztatni és segíteni, megkönnyíteni a mûvészek munkaszerzési lehetõségét munkáik publikálásával, új és tehetséges alkotóknak ismertséget szerezni, az eddig szétszórtan fellelhetõ Fantasy/Sci-fi/RPG témájú alkotásokat egybe gyûjteni.


Gyakran ismételt kérdések
Az általad feltett alkotásoknak a saját munkáidnak kell lenniük. Ez azt jelenti, hogy más mûvészek alkotásainak másolása nem megengedett. Létezik az úgynevezett rajongói mûvészet "fan art", amikor valamilyen létezõ film/játék/alkotás stb. inspirálta a munkádat, ilyenkor ezt kérjük jelezd a megjegyzések rubrikában.

Amennyiben az általad feltett alkotások valamilyen kiadó/cég, stb. számra készültek illetve valamilyen kiadványban, terméken megjelentek, azt jelezd a megjegyzés kategóriában.

Az ART.RPG oldalain lévõ alkotások 4 kategória szerint vannak csoportosítva: ezek a "Fantasy", "Sci-fi", "Anime", illetve az "Art". Az elsõ kettõ - tehát a F/SF szervesen kapcsolódnak a szerepjátékokhoz, ezért az ilyen képeket preferáljuk. Az "Art" az "összes többi" gyûjtõkategóriája, ide a mûvészetekhez kapcsolódó, de az elõzõ 3 kategóriába nem illeszkedõ képeket tehetsz fel. Az "Anime" kategória csupán jellegzetessége miatt kapott külön megjelölést, annyiban preferáljuk õket, amennyiben Fantasy ill. Sci-fi témájú képekrõl van szó.

Bizonyos képek nem engedélyezettek az oldalakon. Ilyenek a sértõen szexuális tartalommal rendelkezõ, illetve porno jellegû képek. Amennyiben bármilyen kifogásunk van egy feltöltésre szánt képpel, a moderátorunktól értesítést kapsz róla.

Minimum 3-5 képpel tudjuk elindítani a galériádat, tehát jelentkezésnél legalább ennyit jelölj. Kell rendelkezned egy mûködõ email címmel, és meg kell adnod egy kívánt jelszót.
A feltöltendõ kepekrõl:
- maximum 300Kbyte nagyságúak lehetnek
- RGB/GS/BW képmódokat fogadunk el
- az elfogadott kiterjesztés a jpg, jpeg
- maximum 1024x1024-es méretûek lehetnek

Minden képnél meg kell adnod:
- a kép nevét
- a stílusat (fantasy/sci-fi/anime/art)
- valamilyen rövid kommentárt (opcionális) - használt eszközök, médiumok

Létrehozhatsz egy önéletrajzot tartalmazó oldalt, szemelyes adatokkal:
- általános adatok (email cím, honlapod címe, ICQ, Nem: FFi/Nõ, Születési év)
- galéria stílus: Fantasy | Scifi | Anime | Art (amelyik a legjellemzõbb a galériádra)
- az általad képviselt stílus (ide rövid jellemzés kerülhet: pl. gyors, könnyed, ornamentikus, dark:)
- hatások: (ide egyéb mûvészek, irányzatok, filmek, könyvek, tehát bármi kerülhet, ami hatott rád.)
Önéletrajz:
- (ez egy leírás, amiben jelezheted, hogy kerültél kapcsolatba a mûvészetekkel, ill. megadhatsz szakmai önéletrajzot, ha hivatásszerûen alkotsz. A leírás segíthet a késõbbiekben munkát találni is... pl. 1993-ban kezdtem el publikusan...)
Tapasztalat:
- ide írhatod, hogy hány év alkotói tapasztalatod van.
Egyéb:
- bármi más, ami a fentiekbõl kimaradt.


Lehetõség van önszervezõ projektek létrehozására is. Ez azt jelenti, hogy alakulhatnak zártkörû alkotói közösségek is, ahol egy-egy cél érdekében a ART.RPG-n publikált mûvészek dolgozhatnak együtt. Az ide feltett képek nem publikusak, csak a közösség beleegyezésével csatlakozhatnak új tagok.


Ezek a szabályok a késõbbiekben bõvülhetnek ill. változhatnak, úgyhogy javasoljuk idõnként nézz rájuk!
Sok sikert!

Az ART.RPG stábja


Amennyiben úgy érzed, hogy jogsértés történt az oldalon egy vagy több képeddel kapcsolatban, írj az art-admin KUKAC rpg PONT hu emailcímre.


A regisztrációs nyilatkozat és jogi állásfoglalásOLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!

Az ART.RPG, mint művészeti site célja, hogy amatőr és hivatásos művészek számára lehetővé tegye, hogy képeiket, tapasztalataikat, véleményüket egymással és a közönséggel megosszák.

Az üzembentartók, illetve adminisztrátorok fenntartják a jogot, hogy bármely regisztrációt visszautasítsanak és bármely képet, (illetve jogilag vitás esetekben bármely felhasználót) bármikor inaktívvá tegyenek.
A Galériába feltöltött képek nem lehetnek kifejezetten szexuális, erőszakos, vagy trágár tartalmúak, nem kelthetnek megbotránkozást, súlyos vagy széleskörű ellenállást, faji, vallási, vagy politikai ellentéteket nem szíthatnak, bárkinek a magánéletét vagy a nyugalmát indokolatlanul nem zavarhatják, és nem lehetnek becsmérlők vagy megalázók.

A regisztrált művész a képek feltöltésével NEM KIZÁRÓLAGOS jogot ad az LFG.HU számára, hogy képeit szerverén tárolja, archiválási céllal duplikálja, az Interneten keresztül megjelenítse, publikálja és népszerűsítse, továbbá, hogy az általa megadott önéletrajzi adatok és információkat leközölje.

Az oldalakon regisztrált művészek elfogadják, hogy mivel képeik promóciójával az LFG.HU népszerűsíti őket és alkotásaikat, ezért anyagi ellenszolgáltatást nem kapnak a képek megjelenítésével kapcsolatban.

A feltöltött képek szerzői és egyéb jogai az alkotót illetik meg. A képek feltöltésével a felhasználó kijelenti, hogy ő a az adott képre vonatkozó szerzői jogok tulajdonosa, illetve rendelkezik mindazzal az engedéllyel, amely ahhoz szükséges, hogy a képet megjelenítésre beküldje.
Ezek alapján a felhasználó teljes felelősséget vállal az általa illetve az azonosítójával feltöltött képekért.
A feltöltési lehetőséget mindenki a saját felelősségére használja, az üzemeltetővel szemben nem támasztható semmilyen a jóhiszeműségen túlmenő jogi felelősség.

A feltöltött képek szerzői és egyéb jogai az alkotót illetve a jogtulajdonost illetik meg. A képek mindennemű felhasználásához a jogtulajdonosok írásos engedélye szükséges.

Az üzemeltető arra törekszik, hogy szolgáltatásait folyamatosan a lehetséges legmagasabb színvonalon tartsa, de az esetleges technikai fennakadásból fakadó károkért felelősséget nem vállal.

A megállapodás felbontása, illetve az azonosító törlése úgy lehetséges, hogy a regisztrált emailcímről az azonosító törlését kérő levelet küld. Ezután 7 napon belül törlésre kerül az azonosító, a hozzá tartozó képek és más személyes adatok.

Az ART.RPG-n teljes névvel szerepelnek a művészek, a beceneveket a személyes adataik között lehet megtalálni.

Regisztrációs levél előtt célszerű 3-5 bemutatkozó képet feltölteni az Anonymous galériába. A kép címe legyen NEVEZÉS és a megjegyzés rovatba adja meg a teljes nevét/email címét és néhány szót az eddigi tevékenységéről.
A regisztrációra nevezett képeket kapacitástól függően megpróbáljuk 1-2 héten belül elbírálni.

A feltöltött képeket valamelyik adminisztrátornak jóvá kell hagynia, mielőtt megjelenik az oldalakon, így van ez az Anonymous galériával kapcsolatban is.
A rendszer használatához engedélyezni kell a cookie-kat a számítógépen.


Copyright RPG.HU