Ugrás tartalomhoz


Fotó
- - - - -

Szegedi Játék Klub


Adatok

Szegedi Játék Klub

  • Szeged, Boldogasszony sugárút 6,
    6722
  • http://jatekklub.jgypk.hu/
  • Nyitvatartás hétköznap: kedd, péntek
  • Nyitás: 15:00
  • Zárás: 20:00
  • Nyitás: 00:00
  • Zárás: 00:00

Szegedi Játék Klub Klubok

http://lfg.hu/56498/ismerteto/szegedi-jatek-klub-bemutatkozas/

 

Üdvözlünk benneteket!

Hadd mutassam be nektek a régi hamvaiból főnixként feltámadott, és kibővült programokat kínáló Szegedi Játék Klubot. Kezdeném egyből azzal, miért is egyszerűen „Játék Klub” lett a neve. Nos a válasz egyszerű. Szeretnénk a berkeinkben mindenféle csoportos fantasy és scifi játékot felvonultatni és bemutatni az újonnan érdeklődők – és természetesen a régi motorosok – számára. A teljes név valójában „Szegedi Szerep- Kártya- és Társasjáték Klub”. Mint ebből is kiderül, az említett mindhárom irányvonalat felkarolva kezdtük meg újonnan működésünket (az egyébként anno közel egy évtizedig működő IH-s Szegedi Fellegvár Szerepjáték Klub egyfajta utódaként).

 

Címünk: Boldogasszony sugárút 6, 6722 Szeged
(JGYPK főépület, alagsor, TÁK – közvetlenül a főbejárat után, tovább az udvari kijárat felé, de a lefelé vezető lécsőn, a hátsó terem részben)

Nyitva:
Kedd:    15 – 20,
Péntek:  15 – 20

És hogy mik azok a játékok, amiket kínálunk?

 

Szerepjáték

… ami belefér J  MAGUS, D&D, AD&D, CP2020, ArsMagica, StarWars, Cthulhu, Vampire/DarkAges, (ezek amikhez jómagam garantáltan tudok biztosítani magyarul megjelent szabálykönyveket is); és persze ezen kívül még bármi más szóba jöhet, hisz rengeteg egyéb játékhoz is akadnak még további angol nyelvű segédanyagok…

Kártyajáték

Itt főként a MAGUS és a Magic van túlsúlyban, de néhányan úgy hallom játszanának esetleg Vampire-t, HKK-t, FiveRings-et, esetleg Trónok Harcát. Az elején említett két játékból a Klubban és a szegedi boltban is akad némi általunk összedobott gy-á/c-uc lapkészlet a kezdő vagy a hirtelen betévedő játékosok és érdeklődők számára.

Társasjáték

Egyenlőre 1-2 régi és újabb típusú játékkal rendelkezünk csak, amiket kedves barátaim bocsátottak rendelkezésünkre, s azokat időnként cserélgetve ismerkedhetnek meg az érdeklődők több féle táblás és kártyás társasjátékkal is. Azonban amennyiben megfelelő számú érdeklődő lesz 1-1 játék iránt, úgy a klubot üzemeltető SZTE-JGYPK HÖK biztosított bennünket arról, hogy hozzájárulnak 3-4 saját játék vásárlásához is, a Delta Vision Kiadó támogatásásval.

Külön meg kell még itt említenünk az Apokalipszis Pónilovasainak stratégiai-táblás játékait, melyek elsősorban a Warhammer és a BloodBowl.

… és egyéb

Várunk bármilyen egyéb sci-fi/fantasy érdeklődésű egyént klubunkban, legyen az képregény rajongó, anime/manga fan, makett készítő, modellező, rajzoló-festő stb.

 

Szeretném még figyelmetekbe ajánlani feltöltés alatt álló honlapunkat, melyen az aktuális információk mellett tervezzük a helyieknek szóló, kategóriákra és játékokra bontott csapatverbuváló fórumok megnyitását is, amelynek segítségével könnyebben szervezhettek össze csapatokat, találhattok hasonszőrű érdeklődésű játékosokat. Emellett lehetőség nyílik itt különböző szavazásokra (pl. a vásárolandó játékokkal, vagy egy újabb Dragonmasters Cup versennyel kapcsolatban), vélemények, tapasztalatok és javaslatok megosztására minden regisztrált felhasználó számára.
http://jatekklub.jgypk.hu

 

És végezetül hadd mondjak köszönetet mindenkinek, akik az utóbbi időkben, kisebb vagy nagyobb mértékben, de segítették a szegedi szerepjátékos/kártyás, sci-fi/fantasy életet, különösképp a következőknek:
SZTE EHÖK és JGYPK HÖK, Táltos Kulturális és Sport Egyesület, Delta Vision Kiadó, Kétmágus Kft., LFG.hu, Százszorszép Gyermekház, Nature and Design Kft.

… és persze nem különben még sok-sok személynek, kiknek neveit hosszasan sorolhatnám.

Árendás Árpád

 


Powered by (SD) Company Directory 2.3.1 © 2020 by SolutionDEVs.pl
[Fantasy háttér] [Sötét háttér]