Ugrás tartalomhoz


Fotó
- - - - -

Gémklub


Adatok

Gémklub
Gémklub

 • Budapest Ráday u 30/b.
  1092
 • http://gemklub.hu/
 • Telefonszám: 06-20/263-3534
 • Nyitvatartás hétköznap: hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek
 • Nyitás: 10:00
 • Zárás: 20:00
 • Nyitvatartás hétvégén: szombat
 • Nyitás: 10:00
 • Zárás: 13:00

Gémklub Klubok

Nyitva:

Hétfő, kedd, csütörtök: 10:00-20:00
Szerda: 10:00-24:00
Péntek: 10:00-22:00
Szombat: 10:00-13:00
Vasárnap: zárva
 

A Gémklub 25 éve klub és 10 éve Gém: 25 éve indult az első társasjáték klubunk és 10 éve jött létre a Gémklub Kft. Fő tevékenységünk a társasjáték fejlesztés és kereskedelem. A csapat legelhivatottabb tagjai 2001-ben hozták létre a Gémklub Első Magyar Játékkiadó Kft-t, a nonprofit tevékenységhez azonban valódi üzleti tevékenység csak 2006-tól kapcsolódott, Magyarország első társasjáték webáruházának és szakmai weboldalának elindításával (www.gemklub.hu) Ma már a webáruház mellett 3 saját játékbolttal, társasjáték és logikai játék nagykereskedelemmel és játékkiadó részleggel működünk.  

Értékteremtéssel foglalkozunk. Társadalmi célunk az embereket összehozni, a társasjáték kultúra terjesztésével elérni, hogy minél több család és baráti társaság minél több időt értékes együttléttel töltsön. Üzleti célunk értékes gyerek, családi és felnőtt játékokkal minél jobb pozíciót elérni. Ezt egyrészt a legjobb külföldi játékok honosításával és terjesztésével érjük el, másrészt az így megszerzett pozíció segítségével magyar feltalálók, szerzők és művészek bevonásával magyar fejlesztésű társasjátékokat értékesítünk, és végül a legjobb magyar társasjátékokat nemzetközileg is értékesítjük.

A Gém Klub az évek során bolthálózattá fejlődött, és a központi, Ráday utcai bolt mellett három Gondolkodó Játékbolt is várja a játékos kedvűeket. Az elsőként alakult Fény utcai bolt (http://www.gemklub.hu/gondolkodo_jatekbolt) mellett ma már a vásárlók rendelkezésére áll a Sugár üzletközpontban (http://www.gemklub.hu/gondolkodo_jatekbolt_sugar).  Ügyfeleink között nem csak magánszemélyek, hanem ajándék és játékboltok, valamint játékklubok is megtalálhatóak országszerte. Fokozatosan kiépülő nagykereskedelmi hálózatunkban különleges társasjáték, készségfejlesztő játék és logikai játék kínálatot nyújtunk olyan jelentős nyugat-európai társasjáték kiadókat képviselve Magyarországon, mint pl. az Asmodee, Abacus, Gigamic, RioGrande, Saitec, Thinkfun,.  Hivatásunk a játék. Kiemelt figyelmet szentel a készségfejlesztő játékoknak, és pedagógusokkal együttműködve igyekszünk a játékokat az oktatás és a nevelés részévé tenni.

 

 


Powered by (SD) Company Directory 2.3.1 © 2020 by SolutionDEVs.pl
[Fantasy háttér] [Sötét háttér]