Ugrás tartalomhoz


Fotó
- - - - -

HammerTime Cafe


Adatok

HammerTime Cafe
HammerTime Cafe

HammerTime Cafe Klubok

Aki esetleg nem ismerné a már több, mint 1 éve nyitva tartó HammerTime Cafe-t, annak elöljáróban annyit, hogy Budapest szerepjátékosainak egyik legnagyobb fellegváráról beszélünk, ahol nem csak kényelmes helyet kaphatunk a játékainkhoz, hanem minőségi italokat és ételeket is.
 

Hány fős a csapatod? 4-5-6 esetleg 7? Nem probléma, mert kényelmesen nagy asztalokkal rendelkezik a kávézó, ahol nem lesz probléma azzal, hogy elférjenek a szabálykönyvek, térképek, karakterlapok egyszerre. Csak 2-en 3-an játszanátok? Erre is van megoldása a helynek, hogy kompakt kis helyetek legyen.
 

Nem igazán van mesélő akivel játszanátok? A HammerTime Cafe-ban rengeteg szerepjátékos esemény kerül megrendezésre, ahol a mesélők tárt karokkal várják a játékosokat. Ilyen például a New York By Night vagy a Szférák Vándorai. Nem akarsz lemaradni? Semmi más dolgod nincsen, mint követni a HammerTime Cafe eseménynaptárát vagy a játékos keresőjét!
 

Mindig problémában vagytok, hogy nem találtok figurát a karaktereitek jelöléséhez? Ez sem probléma, mivel a HammerTime Cafe egyik fő profilja, a szerepjátékosok ellátása mellett, a Terepasztalos Stratégiai Társasjátékok amikhez rengeteg figurát tartanak nem csak megvásárlásra, de a vitrinekben is, amit bármikor szívesen kölcsönadnak a játékosoknak.
 

Nem szerettek szünetet tartani az étkezés miatt? Semmi probléma, mert rettentő finom hamburgereket, tortillákat és Nachost fogyaszthattok a HammerTime Cafe-ban. Ez persze semmi, mert kézműves sörök, teák, forrócsokik, és egyéb finom italok is várják a lelkes kalandozókat!
 

Webshopjukban nagyon sok szerepjátékos kiegészítőt találhattok, amit bármikor megrendelhettek.
 

Ha helyet keresel a játékaidnak melegen ajánljuk neked a HammerTime Cafe-t! Persze nem csak szerepjátszani lehet, mert a kávézó helyet ad a Terepasztalos Stratégiai Társasjátékoknak, Cosplay-nek, Társasjátékoknak, vagy akár a baráti sörözéseknek is. Az M3-as metróval könnyen el is érhetitek a helyet, mert az Üllői út 111-en van ami a Klinikák vagy a Nagyvárad térről 3 perc sétával megközelíthető.

Foglaljatok asztalt a Facebook oldalukra vagy az info[kukac]hammertimecafe.hu-ra írva!

Kövessétek a Facebook oldalukat, hogy ne maradjatok le egyik eseményükről vagy akciójukról se!

Vár titeket szeretettel a HammerTime Cafe csapata!


Powered by (SD) Company Directory 2.3.1 © 2020 by SolutionDEVs.pl
[Fantasy háttér] [Sötét háttér]