Ugrás tartalomhoz


Fotó
- - - - -

Alkimista Laboratórium


Adatok

Alkimista Laboratórium
Alkimista Laboratórium

Alkimista Laboratórium Klubok

A klubunk, küllemben egy rajzfilmszerű várnak alaksorát idézi, és amely egy baráti társaság fejéből pattant ki fél évvel ezelőtt azzal a céllal, hogy egy összetartó közösséget és egy hangulatos klub helységet hozzon létre. Miközben új játékokkal, és kreatív ötletekkel ismertetjük meg az újdonságokra, kihívásokra, kreativitásra fogékony közönséget. Valamint a Magyar cosplay-ek színvonalának emelkedéséhez, és a jelmezkészítők technikáinak fejlődéséhez, gépekkel és egyes munkakörökben tájékozott munkatársak segítségével kívánunk támaszt nyújtani.
Klubunkban hozzáértő emberek várják az érdeklődőket, szinte minden feladatkörre jut egy tapasztalt munkatárs. Rendelkezésre áll két szabásban és varrásban jártas kolléga, fémmunkás/kovács, fegyver technikus, modellező, valamint több villamos mérnök is. A csoport folyamatos segítséget nyújt igény szerint a tervezéstől a kivitelezésig, tanácsokkal és megoldásokkal az anyag költség és az eredményes végeredménybeli hatékonyságért.
Az átlagos cosplayer-ek és hobbizók eszközbeli hiányosságait kívánjuk pótolni, amik felmerülhetnek a szabás, varrás, tervezés, szerkesztés, festés, fém munkák, fegyver és kellék készítések során. Gép parkunk szüntelen fejlesztés alatt áll, a gravírozó, fúró, varró, és vágó gépek után, most 3D nyomtatóval is bővíteni kívánjuk választékunkat. A gépek használatához segítséget a heti rendszerességgel tartott szakkörök alkalmával kaphattok, melyeket a naptárban láthattok.
Helyileg a tizenharmadik kerületben a Nyugati-pályaudvar szomszédságában elhelyezkedő klubunk mind a száz négyzetmétere várja sok szeretettel és barátságos légkörrel az érdeklődőket. Változatos programjaink szórakoztatóak lehetnek társaságkedvelő, szerepjáték, anime, cosplay, war és tabletop game-k, továbbá társasjáték rajongóknak egyaránt. Rendszeres versenyekkel, és szakkörökkel színesítjük egyébként sem szürke palettánkat. Ezen kívül lehetőséget biztosítunk magán rendezvények, összejövetelek megrendezésére is, amelyhez rugalmas munkatársaink örömmel állnak a látogatók rendelkezésére. Ezen magán rendezvények jellege sok minden lehet az előadásoktól egészen a randi találkozóig. Eddig megrendezésre kerülő esemény volt a Randi Meet, és a Bushido nap, valamint tervben van még házi AMV verseny, társasjáték nap, szerepjáték verseny. Bár befogadó képességünk korlátozott, ötven fő még kényelmesen szórakozhat. Mivel a társaság egyáltalán nem profit orientált így az evés-ivás teljesen szabadon és korlátozás mentesen végezhető, kulturált kereteken belül, bár amennyiben igény van, lehetőséget tudunk biztosítani helyben készített élelmiszerre is. Szerepjáték társaságunk is folyamatosan bővül, hónapról hónapra több játék van meg hirdetve, amelyekre az aktuális kalandmestereknek (külsősöknek is) teljes körűen ingyenes a bejárás.
Ezen kívül foglalkozunk terepasztalos játékokkal, valamint ezek kellékeinek készítésével, festésével, átalakításával, javításával.

Legtöbbet, nálunk játszott wargame-ek:
Bushido, Warhammer 40000, Warhammer Fantasy, EDEN, Infinity, Warmachine/Hordes
A klub működését a Ház házirendje, illetve a Klub és a Műhely házirendje szabályozza.

Mivel a klubunk nem pénzszerzési szándékkal alakult, hanem a Hobbistákért, ezért hozzájárulási költségeinket a többi neves klubéhoz igazítottuk. A napi Látogatói hozzájárulás: 500HUF. Ez magában foglalja a klubhelyseg és a műhely használatát. (A vizesblokk és a büfé egyértelmű ugyebár).

A Klubtagsági hozzájárulás: 2500HUF/hó/fő. Ezért az összegért nyitvatartási idő alatt használhatod a klubhelyiséget, a műhelyt és jogosult vagy a -fentiekben már említett- kedvezményekre.

Van továbbá VIP tagság: Ez legalább 1 éves tagdíj egyösszegű befizetése esetén kapható. A normál tagságon felül a VIP tagok egyéb “kedvezményeket” kapnak.


http://alkimistalaboratorium.hu/

Powered by (SD) Company Directory 2.3.1 © 2020 by SolutionDEVs.pl
[Fantasy háttér] [Sötét háttér]