Ugrás tartalomhoz


Fontos! Olvasd el és add tovább! Ha regisztráltál valaha felhasználót az LFG.HU-n (vagy régebben az RPG.HU-n), akkor kérünk, hogy jelentkezz be vele, mert 2018. május 25-től a GDPR miatt változik az adatkezelés módja. Ha nem adsz külön engedélyt az adatait tárolására, a felhasználói fiókodat törölnünk kell.
Köszönjük.

Fotó
- - - - -

Local Heroes


Adatok

Local Heroes

Local Heroes Klubok

A Schönherz kollégiumba történő visszaköltözés után körünk újra munkához látott, és azóta is töretlen erővel dolgozunk. A nagy múltra visszatekintő Pajkos Póni szerepjáték találkozó hagyományait  igyekszünk továbbvinni a Local Heroes Szerepjáték Találkozóval, amely idén már a 8. alkalmat éli meg. A szerepjáték könyvtár bővítése és újraindítása mellett rendszeres játékalkalmat is szervezünk, és összefogjuk a szerepjátékok kedvelőit a kollégiumban és az egész karon.

A Local Heroes Szerepjátszó Kör

Továbbra is üzemel a szerepjátékos levelezőlistánk, a szerepjatek@sch.bme.hu címen. Ha szeretnél játékos-társakat vagy mesélőket találni, iratkozz fel bátran, és indíts új csapatot vagy csatlakozz be egy éppen alakuló mesébe.

Feliratkozni a lists.sch.bme.hu címen keresztül tudsz (SSO nélkül is), vagy küldj egy emailt a sympa@sch.bme.hu címre a következő tárggyal: "subscribe szerepjatek". (valahogy így: feliratkozás)


Powered by (SD) Company Directory 2.3.1 © 2018 by SolutionDEVs.pl
[Fantasy háttér] [Sötét háttér]