Ugrás tartalomhoz


Események October 28, 2017

RPG, társas, LIVE, film

  • Nincs engedélyed új esemény felvételéhez

----- Star Wars Legends találkozó
BePe

Permalink
Kedves barátaink, érdeklődők!
Idén ősszel újabb találkozóra hívunk benneteket, ezúttal az Örökség modulsorozat nyitódarabja kerül terítékre: Kalamajka a Korzeg rendszerben. Szeretettel várunk minden régi és új résztvevőt, remélhetőleg egy újabb kalandokban gazdag napot élünk át együtt.

Kép

Mikor? A találkozó időpontja október 28. szombat.

Meddig lehet jelentkezni? Október 19 csütörtök éjfél.

Mennyiért? A részvétel költsége 1000 Ft. Az utalásokat a 11600006-00000000-76524552 (számla tulajdonos: Horváth János) számlaszámra várjuk a csapatnév és létszám megjelölésével.
A közös kiadások magukban foglalják a helyszín bérlését, a nyomtatási költségeket, az oklevelek/emléklapok költségét.

Hol? Ugyanott mint legutóbbi találkozónk: Budapesten az Africaféban. (https://goo.gl/Pb7WJH) A környéken a parkolás nehezen megoldható, kérjük vegyétek figyelembe, számoljatok rá plusz 10-20 percet.

Jelentkezés menete? A jelentkezési űrlap (https://goo.gl/MoehNv) kitöltését követően felvesszük veletek a kapcsolatot, a szokottól eltérően akkor fogjuk küldeni a pontos karakteralkotási útmutatót. A jelentkezési lapon lehetőség lesz egyéni jelentkezésre is. Az egyéni jelentkezőket mi osztjuk be a csapatok visszajelzései alapján, erről még az eseményt megelőzően értesítünk minden érintettet. Ne feledjétek, számít a jelentkezés sorrendje, mert várhatóan csak 7-8 csapatnak tudunk mesélőt biztosítani.Hangulatkeltő


Képek. Látomások. Felvillanások. Davith Elso hirtelen riadt fel az álmából, már ha álom volt egyáltalán.
Felidézte a meditációs technikát amit még Luke mutatott meg neki. Lassan rendezte a lélegzetét, és próbálta kitisztítani az elméjét. Szép sorban visszaemlékezett a látomás egyes darabjaira. Vajon mire akart utalni az Erő? Nem túl régóta próbálkozott ilyen technikákkal. Az emlékszfoszlányok elkezdtek rendeződni, és formába állni.
Hideg. Jéghideg. Az űr abszolút hidege, ahogy a csontjaiba mar. Egy nyitott zsilip, amin kiáramlik a levegő, mögötte a csillagokkal pettyezett űr.
TIE vadászok támadják az ócska szállítóhajót. Kétségbeesetten mered a számlálóra, ami az ugrásig számol vissza. A pajzsok leestek, a burkolat szivárog, a sugárágyú pedig alig tartja vissza a támadókat.
Korzeg IV. Egy zöldellő bolygó, amit egy széles aszteroidagyűrű fog körbe. Egy űrállomás amit lift kapcsol a felszínhez.
Kopár tájon nagy sebességgel száguldó Juggernaut. Mint valami Klónháborús történelmi felvétel. A távolban feltűnik egy AT-AT is…
Fehérpáncélos rohamosztagosok. Feketepáncélos raptorok. Birodalmi gyalogosok. Lépegetők, robogók, parancsnoki sikló. A képek összefolynak, de a katonánk ott vannak mindenhol; hegyen, tavon, városban, barlangban, űrhajón.
Egy csapat katona, amint épp esznek a kantinban. Vörös fények, riadó, a katonák felugrálnak, otthagyják az ételt és sietnek az állomáshelyükre. Ő maga is rohan köztük, felettük pedig B-szárnyúak rajzanak ki a bázisról.
Egy birodalmi ellenőrzés alatt álló város. Azért vannak itt mert valaki…
Kopogtatás szakítja félbe, a látomás darabjaira hullik. Egy flottaegyenruhát viselő altiszt áll az ajtóban
- A transzport 10 perc múlva indul. Az osztaga magát várja.
Davith morog egy választ, felfrissíti magát majd összekapja a málhazsákját. A Mon Remonda hangárjában nagy a nyüzsgés, sivító zajok, kopácsolás. Vadászgépek, kompok, szállítóhajók, körülüttök robotok, technikusok és pilóták nyüzsögnek mindenhol. Selaggis után a hangulat emelkedett, a remény visszatért.
A hangárt lezáró erőtéren túl látszik az ütött kopott Action IV teherhajó ami a Krozeg IV-re viszi őket. Gideon alezredes áll az egyik komp mellett, kezében adattáblával.
- Mindenki itt van. Rendben uraim, szálljunk fel mert indulunk.
- I have bad feeleing about this. – morogja Davith a nem létező bajsza alatt. Nagyon nem lesz jó így, érzi előre. De katona, parancsot követ. Viszont az Erő vele van.

A találkozóról
A kalandot a megszokott D20 Revised és D6/REUP rendszerben lehet végigjátszani, valamint idén először az FFG-s Edge of the Empire és Age of Rebellion rendszerekben is lehetőség van a részvételre. Ez utóbbiból csak egy mesélőnk lesz, így itt a jelentkezési sorrend kiemelten számít. Kérjük hogy csak olyan csapat válassza ezt a rendszert, akik ismerik, betanulásra most nem lesz lehetőség az idő rövidsége miatt.

Napirend:
  • 09:00 gyülekező
  • 09:30 megnyitó, a játék kezdete
  • 18:00 a játék vége
  • 19:00 eredményhirdetés
A korábbi gyakorlatnak megfelelően a nap során nincs dedikált ebédidő. A helyszínen büfé is üzemel változatos kínálattal: hideg és meleg étellel, üditővel, gyümölcslével és alkoholos italokkal egyaránt.

Vész esetére az elérhetőségeink:
Email: sw_rpg@googlegroups.com
Telefon: +36 20 2637566 (Horváth János)
Üdvözlettel
a Szervezõk


28
October 2017
[Fantasy háttér] [Sötét háttér]