Ugrás tartalomhoz


Események November 12, 2017

RPG, társas, LIVE, film

  • Nincs engedélyed új esemény felvételéhez

----- 10. Hősök Napja
Narmi

Permalink
Mint sokan tudhatjátok, a kronikak.hu és Hősök Napja csapata együttműködik az idei évtől minden rendezvényen, ez látható a közös karakteralkotásban, a szervezőségben, illetve minden más együttműködés szorosabbra húzásában is.
Nagy alkalom lesz nekünk az idei őszi találkozónk hiszen immár a 10. Hősök Napját ünnepelhetjük együtt. Ezúton szeretnék is mindenkit meghívni a rendezvényre. Mint bizonyára sokan tudjátok, egy kampány végén járunk, méghozzá a legvégén hiszen ősszel a jubileumi 10. rendezvénnyel zárjuk is az északföldi kampányunkat. Végleg eldől Nandahala sorsa!

Helyszín: Galagonya tábor, Alsónána

Időpont: November (9-)10-11-12

Részvételi díj: 13000 HUF / nulladik nappal 17000 HUF

Jelentkezési és befizetési határidő október 22., a helyszín kérésére ekkor véglegesítenünk kell a résztvevők számát így az ezt követő jelentkezéseket sajnos nem áll módunkban elfogadni. Tavalyi nulladik nap sikerére való tekintettel idén is lesz lehetőség már csütörtökön azaz 9.-én érkezni.

Számlaszám:11773463-00215211

Név: Vodli Jenő

Közleménybe nevet, nicknevet kérek mindenkit, hogy írjon.

Szokásainknak megfelelően a fő kaland mellett más kalandokra is lesz mód. Csütörtök és Pénteki napokra lehet jelentkezni játékokkal. A fő kalandot pedig szombati napra időzítjük azok számára akik nem tudnak hétköznapra elszakadni.
Karakteralkotást ismét bővítjük, így az nemsokára kikerül.

Facebook esemény
Bármilyen kérdés merül fel az alábbi elérhetőségeken el lehet érni:
Vodli Jenő (Shalafi del Necro)
vodli.jeno@gmail.com
https://www.facebook.com/jeno.vodli
– 0036703813848


12
November 2017
[Fantasy háttér] [Sötét háttér]