Ugrás tartalomhoz


Események November 05, 2017

RPG, társas, LIVE, film

  • Nincs engedélyed új esemény felvételéhez

----- Szigeti veszedelem - Shadowrun miniverseny 2017
BePe

Permalink
A Nagy Szellemtánc évében, november első vasárnapján Shadowrun miniversenyt tartunk a Hammertime Caféban.
A játék a harmadik kiadás szabályai alapján fog zajlani. Egyszerre négy csapatnak tudunk (egytől-egyig veterán) mesélőt biztosítani. Az előre generált karakterek zsoldosok, akik a szomáliai partvidék zavarosában halászgatva próbálnak túlélni, netalán anyagilag gyarapodni. A kalandmodul elméletileg a régi nagy Shadowrun versenyek következő darabja lett volna, elkövetője Thirlen.

Gyülekező: 10.30
Nyitóbeszéd: 10.50
Verseny kezdete: 11.00
Verseny vége: 19.00
A verseny vége után eredményhirdetés és ajándékok kiosztása.

A jelentkezéseket a Shadowrun2017@freemail.hu címre várjuk (sajnos jelenleg az összes helyünk betelt).


Az előre generált karaktereket a http://www.mediafire.com/file/238gj5k3dkbbb93/Shadowrun+karakterek.zip címről lehet letölteni.

Amit egységesen tudni kell még róluk:
A karakterek mindegyike a dzsungelre optimalizált (=nem rohad le róluk) sokzsebes terepszínű katonai gyakorlóruhát visel. Ez megfelelő terepen +2 módosítót ad a Rejtőzés próbákra. Alatta mindannyian 1-es szintű személyreszabott testpáncélzatot (póló jelleg, a golyóálló jégeralsókat ezúttal otthon hagyták) viselnek. Páncélzatuk így általában 6/3. Mindannyian rendelkeznek egy mikroadó-vevővel (3-as szinten) és hozzávaló szubvokális mikrofonnal. Ezen túl minden felszerelésük egyéni, nincsen közös csapatfelszerelés. Személyi azonosító, mobiltelefon senkinél sincs (amúgy sincs térerő).
A karakterek nagyjából a kezdő karakterekre vonatkozott szabályok szerint lettek megalkotva.

Egyebekben: https://www.facebook.com/events/1529170670509326/


----- Kecskeméti Anime Meet
BePe

Permalink
Üdvözlet Minden Megfáradt Vándornak!

Az immáron 10 éves KAMI, azaz a Kecskeméti Anime Meet megalakulásában nagy szerepe volt a kecskeméti szerepjátékos közösségnek és az ottani szerepjátékos boltnak is. (A Camelot-ban találtuk ki a legelső találkozónkat lépésről-lépésre, illetve sokat játszottunk és számos találkozót is tartottunk itt a későbbiekben.)
Helyi bolt és közös törzshely híján azt látjuk, hogy ez az összetartó és baráti közösség korábbi pörgő élete szinte eltűnt Kecskeméten és környékén.

Látván a jelenlegi helyzetet, viszonozni akarjuk azt a szeretetet és lehetőséget, amit kaptunk. Visszahozzuk a régi idők hangulatát és a közösségi játékot, ezért úgy döntöttünk, hogy a jövőben lehetőséget és helyet adnánk a szerepjátékosok részére is a KAMI találkozóinkon!

Fontos, hogy nem egy egyszeri dologról van szó, hanem programsorozatban gondolkodunk; rajtatok, a látogatókon is múlik az, hogy mi sül ki ebből. Ha pedig nem lesz érdeklődő, akkor vissza fogunk állni a régi találkozókra egy idő után.
Az első alkalom többek között az ismerkedésről, a tábla- és a kártyajátékokról fog szólni. Emellett nyitottak vagyunk minden ötletre, és ha tudunk, segítünk a lehetőségeinkhez mérten.

Általában havonta egyszer tartunk találkozót (péntek délután), azonban a legelső ilyen eseményünk most kivételesen hétvégén lesz megrendezve.

A rendezvény időpontja:
2017. november 5. (vasárnap)
11:30-tól 18:00-ig

Helyszíne:
Háry Hotel (Konferenciaterem)
6000 Kecskemét, Kodály Zoltán tér 9.

További részletek:
kecskemet.co/hirek/naptar/2017-halloween

Hálásan köszönjük, ha megosztjátok ezt a hírt az ismerőseitekkel!
Az esemény Értetek és Nektek készül — minden visszajelzésnek örülünk!

Találkozzunk a rendezvényen, és jó játékot kívánunk mindenkinek!

Dai
PIXEL — Az Elektronikus Kultúráért Egyesület és KAMI szervező


5
November 2017
[Fantasy háttér] [Sötét háttér]