Ugrás tartalomhoz


Események February 09, 2018

RPG, társas, LIVE, film

  • Nincs engedélyed új esemény felvételéhez

----- D&D Klub
strato

Permalink
Idén is folytatódik a Dungeons & Dragons Klub hagyománya, mely egy mindenki számára nyitott, havi rendszerességgel megszervezett játékos este, ahol a D&D szerepjáték fő- és oldalhajtásaival lehet játszani. D&D 5e, Kard és Mágia, Helvéczia, Dungeon Crawl Classics és Fighting Fantasy rendszeresen előfordul, de némi túlzással mondhatjuk, hogyha d20 kell hozzá és fantasy, akkor valószínűleg lesz rá játékalkalom az év során. Ha mégsem, csak rajtad áll, hogy meghirdess egyet.

A következő alkalom február 9-én lesz 18 órától.

Aki szívesen mesélne, az a Facebook-eseményt alatt hirdetheti meg a játékát. Ehhez az alábbi irányelveket érdemes követni:
- mutatkozz be röviden,
- nevezd meg a rendszert, amiben mesélnél,
- írd le, hogy hozol-e előre elkészített karaktereket (vagy hogy a játékosok mi alapján készíthetik el a karaktereiket otthon),
- készíts a kalandról is egy rövid leírást.

Hogyha játszani szeretnél, akkor a fentiek szerint kiírt meséknél jelentkezhetsz. Ezt ajánlatos mihamarabb megtenni, hogy a mesélő az alapján készülhessen a játékra. Hogyha a kalanddal, karaktergenerálással vagy a mesélővel kapcsolatban merül fel kérdésed, azt is a kaland kiírásánál célszerű feltenni.

A D&D Klub-alkalmaknak a HammerTime Cafe ad otthont (Cím: 1091, Budapest, Üllői út 111., Facebook-oldal).

A klub hagyománya a Magyar Dungeons & Dragons Közösség nevű Facebook-csoportban indult, de mivel ez egy zárt csoport, az alkalmakat nem lehetett belőle nyilvánosan meghirdetni. A probléma orvoslására jött létre az azonos nevű Facebook-oldal. Aki nem szeretne semmiről lemaradni, annak célszerű ezt követnie, az elszántabb szerepjátékosok pedig a csoportba is jelentkezhetnek.


9
February 2018
[Fantasy háttér] [Sötét háttér]