Ugrás tartalomhoz


Események March 25, 2018

RPG, társas, LIVE, film

  • Nincs engedélyed új esemény felvételéhez

----- Kontinuum - Time Travelers Meetup
Prospero

Permalink
A tér és az idő relatív. Annyi valóság van, ahány részecske és ahány kvantumállapot. A legtöbben ezt nem tudják. A legtöbb lény nincs tudatában, hogy egyszerre számos verziójuk létezik valóságok miriádjaiban. Van azonban néhány kivétel. Ezek a kevesek nem csak egy világba születtek. Ők azok, akik képesek utazni a párhuzamos valóságok közt. Mivel az idő is csak egy hely, így ők az időben is tudnak utazni. Ők Utazóknak hívják magukat, és itt szoktak találkozni.

A Time Traveler’s Meetup egy rövid élő szerepjáték időutazók egy csoportjának találkozásáról, akik egy bárban beszélgetnek és pókereznek.

Részletes játékkiírás és jelentkezés: https://goo.gl/j5wMqX

Figyelem! A "jövök" gomb megnyomása csak igényfelmérést jelent. A játékra való jelentkezésed akkor lesz teljes értékű ha elküldted a karakter koncepciódat a jelentkezési kérdőíven, ami a fenti játékkiírásban, és itt is elérhető: https://goo.gl/forms/0iYwZSw0Q3ULqKgJ2

Stílus: Light science fiction élő szerepjáték

Játékstílus: Nordic chamber larp / kamara larp

Honnan meríts inspirációt? H.G. Wells: Időgép, Dr. Who, Vissza a jövőbe I-II-III., League of Extraordinary Gentlemen, Egy jenki Arthur Király udvarában, Galaxis Útikalauz Stopposoknak, vagy bármilyen klasszikus időutazós regény és film.

Sandbox gameplay: Ez a larp a játékosok által kezdeményezett történetekre épül. A játék alatt nem lesz szervezői/NPC kezdeményezés

Időpont: 2018. március 25. vasárnap 15:00
Időkeret: kamara larp - 1 óra workshop + 5 óra játékidő

Játékosok: 15+ fő
Helyszín: Clock Pub, Nagyenyed utca 3, 1123 Budapest.
Belépődíj: 2000 Ft

Az eredeti larp forgatókönyvet írt és tervezte, Hans Olai Martinsen és Kaisa Lindahl Lervik
Fordította és átdolgozta: Laklia Nándor


25
March 2018
[Fantasy háttér] [Sötét háttér]