Ugrás tartalomhoz


Események May 12, 2018

RPG, társas, LIVE, film

  • Nincs engedélyed új esemény felvételéhez

----- Hullámkirály Szerepjátékos Találkozó - Zánka
BePe

Permalink
Kedves Kalandozók!
Az utóbbi évek során nyilvánvalóvá vált, mekkora kereslet is van szerepjátékos találkozókra/táborokra. A többi rendezvény sikerén felbuzdulva és szervezőik iránymutatását követve úgy döntöttünk megpróbáljuk betölteni az űrt és Magyarország nyugati régiójába, a Balaton partjára szervezzük első – és remélhetőleg nem utolsó – rendezvényünk, mely a Hullámkirály találkozó címet viseli. Szeretettel várunk minden érdeklődőt, újrakezdőt, szerepjátékos veteránt és mindenkit, aki szeretne velünk kalandozni a M.A.G.U.S. világán.
A jelentkezés a többi találkozón is megszokott módon zajlik, maximum 5 fős csapatok jelentkezését várjuk. Ha valakinek nincs a bejegyzés alatt nyugodtan kereshet. Kérlek titeket továbbá, hogy kidolgozott karaktereiteket és csapatos előtörténeteteket küldjétek el a lent feltüntetett e-mail címre!

Időpont: 2018. május 12. (szombat)
Gyülekező: 09:00-tól
Tervezett kezdés: 10:00
Helyszín: Zánka, Erzsébet Üdülőkőzpont és Tábor
Részvételi díj: 1000 Ft
Jelentkezési határidő: május 1. (kedd)

Facebook esemény

Karakteralkotás

Számlaszám:11773432-00133306
Név: Bicsak Márton
A közleménybe nevet, nicknevet kérem mindenki írjon.

Bármilyen kérdés, óhaj, sóhaj merül fel, az alábbi elérhetőségek bármelyikén felvehetitek a kapcsolatot velem:

Bicsak Márton (Unity)
E-mail (ahova a jelentkezéseket is várjuk):marton.bicsak@gmail.com
https://www.facebook.com/Unity.BM
Telefon: +36304417881


----- Star Wars Legends találkozó - Alvilági hajsza
BePe

Permalink
Kedves barátaink, érdeklődők!

Most tavasszal újabb találkozóra hívunk benneteket, ezúttal az Örökség modulsorozat második része következik, az Alvilági hajsza. Szeretettel várunk minden régi és új résztvevőt, remélhetőleg egy újabb kalandokban gazdag napot élünk át együtt.

Mikor? A találkozó időpontja május 12. szombat.

Meddig lehet jelentkezni? május 4 csütörtök éjfélig.

Mennyiért? A részvétel költsége 1500 Ft/fő. Az utalásokat a 11600006-00000000-76524552 (számla tulajdonos: Horváth János) számlaszámra várjuk a csapatnév és létszám megjelölésével. A részvételi díj a helyszín bérlésére és a nyomtatásra fog kelleni.

Hol? Ugyanott mint legutóbbi találkozóink: Budapesten az Africaféban. (https://goo.gl/Pb7WJH) A környéken a parkolás nehezen megoldható, kérjük vegyétek figyelembe, számoljatok rá plusz 10-20 percet.

Jelentkezés menete? A jelentkezési űrlap (https://goo.gl/uWUxzm) kitöltését követően felvesszük veletek a kapcsolatot.

A jelentkezési lapon lehetőség lesz egyéni jelentkezésre is. Az egyéni jelentkezőket mi osztjuk be a csapatok visszajelzései alapján, erről még az eseményt megelőzően értesítünk minden érintettet. Az előző évek tapasztalata során az egyéni jelentkezőket viszonylag későn tudjuk allokálni, amikor már látjuk a jelentkezett csapatokat.

Hangulatkeltő? http://bit.ly/2HkKrwK

Szabályrendszerek? A szokásos D20 Revised, D6/REUP és az FFG-s Edge of the Empire/Age of Rebellion lesz terítéken. Ne feledjétek, számít a jelentkezés sorrendje, mert várhatóan csak 7-8 csapatnak tudunk mesélőt biztosítani. Jelen pillanatban 8 mesélővel számolunk 1 FFGs, 3 D20as, 4 D6/D20as KM.

Karakteralkotás? http://bit.ly/2p0IHBv

Napirend:
09:00 gyülekező
09:30 megnyitó, a játék kezdete
18:00 a játék vége
19:00 eredményhirdetés

A korábbi gyakorlatnak megfelelően a nap során nincs dedikált ebédidő. A helyszínen büfé is üzemel változatos kínálattal: hideg és meleg étellel, üdítővel, gyümölcslével és alkoholos italokkal egyaránt.

Elérhetőségeink:
Email: sw_rpg@googlegroups.com
Telefon: +36 20 2637566 (Horváth János)

a Szervezõk


12
May 2018
[Fantasy háttér] [Sötét háttér]