Ugrás tartalomhoz


Fontos! Olvasd el és add tovább! Ha regisztráltál valaha felhasználót az LFG.HU-n (vagy régebben az RPG.HU-n), akkor kérünk, hogy jelentkezz be vele, mert 2018. május 25-től a GDPR miatt változik az adatkezelés módja. Ha nem adsz külön engedélyt az adatait tárolására, a felhasználói fiókodat törölnünk kell.
Köszönjük.

-----

Esemény: KaTa VI.: Magyar virtus

RPG, társas, LIVE, film
Hozzáadta: chomy , 2017.03.26


Helyszín 2017.04.22 (Egynapos esemény)

chomy


Kalandorok Társasága VI.: Magyar virtus

Következő találkozónk a már megszokott felállás szerint tematikus és független mesékkel, népszerű és ínyenc rendszerekkel is megpróbálja szórakoztatni a Nagyérdeműt.

Témánk ezúttal a Magyar virtus kódnevet kapta: a magyar történelemhez, irodalomhoz vagy (pop)kultúrához valamilyen szálakkal kapcsolódó meséket próbálunk összegyűjteni nektek. A kapcsolódás jellegét és mértékét a mesélőkre bízzuk. Van egy Árnyékmagyarországon játszódó Shadowrun meséd? Esetleg egy, a Budapest éjszakájában játszódó Vampire vagy Cyberpunk sztorid? Feldolgoztál egy magyar népmesét Helvécziában? Megihletett Jeffrey Stone/John Caldwell valamelyik világa? Úgy véled, a tiszazugi méregkeverők mögött a Nagy Öregek kultusza állhatott? A tatárok gonosz humanoid hordák voltak? A hidegháború alatt a szíriuszi ősmagyarság lezuhant ufóját rejtegették a Bakonyban? Vagy egyszerűen csak egy magyar szerepjátékrendszert használnál? Sci-fi, horror, fantasy, gonzó, bármi belefér.

Természetesen nem csak a tematikus blokkba keresünk meséket – szokásunkhoz híven igyekszünk egyéb, az aktuális tematikától elütő meséknek is teret biztosítani.

Időpont: 2017.04.22.
Helyszín: a már megszokott Zuglói Ifjúsági Centrum, melynek bérlésében ismét segítséget kaptunk az Ostromjáték Hagyományőrző Egyesület-től.
1145 Budapest, Uzsoki utca 57. tetőtér (bejárat a Kassai tér felől)

Program
8:00-8:45 Nyitás és gyülekező
9:00-13:30 Délelőtti mesék
13:30-14:30 Ebédszünet
14:30-19:00 Délutáni mesék
19:30-20:00 Rendezvényzáró, tombola

További információ: http://kalandoroktarsasaga.hu/vi-magyar-virtus/


0 Hozzászólás

[Fantasy háttér] [Sötét háttér]