Ugrás tartalomhoz


-----

Esemény: Tavaszi MondoCon

RPG, társas, LIVE, film
Hozzáadta: BePe , 2017.04.18


Helyszín 2017.04.22 végződik (Többnapos esemény)

BePe


Nyitva: 2017. április 22-23-án délelőtt tíz órától este nyolc óráig
Helyszín: Hungexpo, Budapest, Albertirsai út 10.

A távol-keleti tradicionális és popkultúra szerelmeseinek, a videojáték-rajongóknak, valamint a sci-fi/fantasy műfajok kedvelőinek nyújt egész napos változatos programokat. 2008 óta töretlen népszerűséggel kerülnek megrendezésre eseményeink, idén tavasszal pedig számos újdonsággal várjuk a látogatóinkat.A rendezvény leglátványosabb ismérve, hogy a látogatók közül több ezren valamilyen jelmezben jönnek.

Ízelítő a programokból:
- Szombaton és vasárnap látványos jelmezverseny (cosplay) lesz a nagyszínpadon. A zsűrit hazai és külföldi cosplay sztárok alkotják.
- Szombat este ismét koncerttel zárjuk a napot, fellép a japán alternatív rockbanda, a PLASTICZOOMS!
- Az e-sport színpadon a legnépszerűbb számítógépes játékok legjobb hazai versenyzői küzdenek meg komoly pénzdíjakért.
- Visszatér a közönség kedvenc programunk, az amatőr szinkron verseny. A produkciókat két profi színész, Csondor Kata és Zöld Csaba fogják értékelni, akikkel utána közönségtalálkozó is lesz.
- Mindkét nap délután lesz vetítés, a látogatók a Ghost in the Shell, illetve a Kubo és a varázshúrok c. filmeket tekinthetik meg.
A felsoroltakon kívül számos egyéb izgalmas program, bemutató, karaoke, vetélkedők, kvízjátékok, szabad konzolozás, gó és DDR is várja a látogatókat. A rendezvényen számos kiadó, video és társasjáték bolt, geek üzlet kínálatából válogathatnak az érdeklődők. Tehetséges hazai ruha és ékszerkészítők termékei is megvásárolhatók lesznek.

További részletek: www.mondocon.hu


0 Hozzászólás

[Fantasy háttér] [Sötét háttér]