Ugrás tartalomhoz


-----

Esemény: Kecskeméti Anime Meet

RPG, társas, LIVE, film
Hozzáadta: BePe , 2017.10.30


Helyszín 2017.11.05 (Egynapos esemény)

BePe


Üdvözlet Minden Megfáradt Vándornak!

Az immáron 10 éves KAMI, azaz a Kecskeméti Anime Meet megalakulásában nagy szerepe volt a kecskeméti szerepjátékos közösségnek és az ottani szerepjátékos boltnak is. (A Camelot-ban találtuk ki a legelső találkozónkat lépésről-lépésre, illetve sokat játszottunk és számos találkozót is tartottunk itt a későbbiekben.)
Helyi bolt és közös törzshely híján azt látjuk, hogy ez az összetartó és baráti közösség korábbi pörgő élete szinte eltűnt Kecskeméten és környékén.

Látván a jelenlegi helyzetet, viszonozni akarjuk azt a szeretetet és lehetőséget, amit kaptunk. Visszahozzuk a régi idők hangulatát és a közösségi játékot, ezért úgy döntöttünk, hogy a jövőben lehetőséget és helyet adnánk a szerepjátékosok részére is a KAMI találkozóinkon!

Fontos, hogy nem egy egyszeri dologról van szó, hanem programsorozatban gondolkodunk; rajtatok, a látogatókon is múlik az, hogy mi sül ki ebből. Ha pedig nem lesz érdeklődő, akkor vissza fogunk állni a régi találkozókra egy idő után.
Az első alkalom többek között az ismerkedésről, a tábla- és a kártyajátékokról fog szólni. Emellett nyitottak vagyunk minden ötletre, és ha tudunk, segítünk a lehetőségeinkhez mérten.

Általában havonta egyszer tartunk találkozót (péntek délután), azonban a legelső ilyen eseményünk most kivételesen hétvégén lesz megrendezve.

A rendezvény időpontja:
2017. november 5. (vasárnap)
11:30-tól 18:00-ig

Helyszíne:
Háry Hotel (Konferenciaterem)
6000 Kecskemét, Kodály Zoltán tér 9.

További részletek:
kecskemet.co/hirek/naptar/2017-halloween

Hálásan köszönjük, ha megosztjátok ezt a hírt az ismerőseitekkel!
Az esemény Értetek és Nektek készül — minden visszajelzésnek örülünk!

Találkozzunk a rendezvényen, és jó játékot kívánunk mindenkinek!

Dai
PIXEL — Az Elektronikus Kultúráért Egyesület és KAMI szervező


0 Hozzászólás

[Fantasy háttér] [Sötét háttér]